Ultimele noutăți | România

Iul 08, 2016

Philips susține distracția la Electric Castle Festival

București, România, 14 iulie - În această vară, Philips se află printre susținătorii Electric Castle Festival, unul dintre cele mai importante evenimente muzicale din România, care se desfășoară în perioada 14 -17 iulie la Castelul Banffy, în localitatea Bonținda, lângă Cluj-Napoca.

 

”Philips este o companie care dorește să îmbunătățeasă stilul de viață al oamenilor prin inovații relevante. Această misiune presupune să ne ascultăm consumatorii și să ne integrăm în viața lor de zi cu zi, atât în spațiul de acasă, cât și oriunde aceștia vor să se exprime. De asemenea, în calitate de lideri în inovație susținem inovația în toate formele ei, iar, din perspectiva noastră, Electric Castle reprezintă o inițiativă inovatoare în România, din punct de vedere al tipului de eveniment, al artiștilor prezenți sau al experiențelor oferite participanților”, a declarat Doru Rusănescu, General Manager al diviziei Personal Health, Philips Sud-Estul Europei.

 

Fanii artiștilor prezenți la Electric Castle sunt, așadar, așteptați pentru experiențe inedite în spațiul dedicat Philips. Acest spațiu a fost gândită ca o zonă de relaxare și înfrumusețare după adrenalina concertelor, unde participanții vor putea obține look-ul perfect de festival - #PhilipsElectricLook.

 

Experiența se va desfășura în cadrul a două saloane de îngrijire dedicate atât barbaților, cât și femeilor, având la dispoziție produse din portofoliul Philips destinate aranjării părului (ondulatoare, plăci de păr și uscătoare) și, respectiv, a bărbii (aparate de tuns barba).

 

Spațiul Philips este, de asemenea, locul perfect pentru un selfie special, în cadrul unui Photo Booth cu oglinzi interactive.

 

În plus, în urma unei tombole, cei mai norocoși dintre participanții la festival pot câștiga produse de top oferite de Philips, dar și cadouri speciale constând în vouchere pentru achiziționarea de produse Philips.

 

Mai multe detalii pentru cei vor vizita zona Philips din cadrul Electric Castle sunt disponibile aici: www.philips.ro/electriclook

Despre Royal Philips

Royal Philips (NYSE: PHG, AEX: PHIA) este este o companie de tehnologie în domeniul sănătății axată pe îmbunătățirea sănătății oamenilor și generarea de rezultate mai bune pe tot parcursul ciclului de îngrijire a sănătății, de la un stil de viață sănătos și prevenție, la diagnostic, tratament și îngrijire la domiciliu. Philips utilizează tehnologii avansate și expertiza clinică împreună cu cea pentru produsele destinate consumatorilor, pentru a oferi soluții integrate. Cu sediul în Olanda, compania este lider în imagistica medicală, intervenții ghidate imagistic, sisteme de monitorizare a pacienților și informatică medicală, precum și în domeniul sănătății consumatorilor și cel al îngrijirii la domiciliu. Portofoliul Philips de tehnologii pentru sănătate a generat în 2016 vânzări de 17,4 miliarde de euro, iar compania are aproximativ 17.000 de angajați și este prezentă în peste 100 de țări. Mai multe noutăți despre Philips sunt disponibile la www.philips.com/newscenter.

Citeşte mai multeCiteşte mai puţin

Subiecte

Contacte

Bianca Severin

Bianca Severin

Public Relations Manager Personal Health Romania

Responsabil comunicare pentru produsele destinate consumatorilor 

Share în reţelele sociale

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.