Savurează tot ce e mai bun din fructe!

decembrie, 2015

Noul storcător prin presare la rece Philips Avance Collection HR1895 extrage până la 90% din fructe și legume.

  • Tehnologia prin presare la rece păstrează maximum de minerale și vitamine în suc.
  • Storcătorul Philips Avance HR1895 te ajută să faci suc din fructele și legumele tale preferate (inclusiv cele cu semințe) și să te bucuri de cel mai proaspăt și sănătos rezultat.
  • Modelul Philips HR1895 este o inovație marca Philips, fiind storcătorul cu cea mai mare rată de extracție din portofoliul companiei, conform unui studiu realizat de Institutul de Bioresurse Alimentare București.
  • Concluzia studiului este că noul produs le oferă utilizatorilor cu până la 15% mai mult suc față de modelele Phillips anterioare, respectiv HR1870 și Philips HR1880.
 
Lansarea noului storcător face parte din strategia Philips de a veni în permanență cu produse inovatoare pe piață, care pot să facă o diferență semnificativă în viața de zi cu zi a utilizatorilor.
 
Folosind tehnologia prin presare la rece, noul Philips Avance Collection HR1895 extrage până la 90% din fructe și legume, maximizând, astfel, beneficiile pe care le poate oferi un suc natural proaspăt făcut, chiar la tine acasă, și oferind un produs cât mai sănătos.
 
Tehnologia prin presare la rece are loc în trei etape: mărunțire, stoarcere și micro-stoarcere.
 
Fructele și legumele sunt tăiate în bucăți mai mici și, ulterior, acestea ajung într-o zonă în care are loc funcția de presare, iar produsul finit constă în maximul cantității de suc ce poate rezulta în urma folosirii unui storcător Philips. Noul produs este cel mai avansat din portofoliul companiei, conform studiului menționat anterior, și o dovadă a faptului că Philips inovează constant pentru o viață cât mai sănătoasă a consumatorilor săi.
 
În plus, reziduul este foarte uscat, ceea ce confirmă încă o dată maximizarea rezultatului obținut. Astfel, nu numai că ai cantitatea cea mai mare de suc posibilă extrasă din suc, dar sucul este și extrem de bogat în vitamine, nutrienți și fibre, care te ajută să ai un stil de viață sănătos și echilibrat.
 
O curățare mai ușoară cu funcțiile Pre-Clean și QuickClean
 
Modelul Philips HR1895 este proiectat fără sită și se demontează foarte ușor, simplificând astfel și mai mult procesul de curățare. În plus, beneficiază de funcțiile Pre-Clean si Quick Clean, care te ajută să cureți mult mai ușor storcătorul.
 
Philips Avance HR1895 beneficiază de un dispozitiv elegant ce stopează scurgerea sucului, după stoarcerea fructelor și a legumelor. Astfel, poți savura sucul proaspăt făcut, fără să mai cureți picăturile de suc ce se adună în mod normal în jurul storcătorului.
 
Noul storcător prin presare la rece Philips Avance HR1895 este însoțit de un catalog complet de sfaturi nutriționale și rețete delicioase din întreaga lume, pentru ca tu să te bucuri în fiecare zi de necesarul de minerale și vitamine.
 
Cele mai importante caracteristici ale storcătorului Philips Avance HR1895 sunt:
  • Tehnologia prin presare la rece, care ajută la păstrarea vitaminelor și nutrienților din sucul rezultat;
  • Poți să storci până la 90% din fructele și legumele din care vrei să îți faci un suc proaspăt;
  • Funcțiile Pre-Clean si Quick-Clean ajută la o curățare mai ușoară a storcatorului;
  • Ocupă spațiu minim de depozitare: părțile detașabile pot fi plasate în recipientul pentru pulpă atunci când storcătorul nu este în funcțiune, iar el are o lățime de doar 11 centimetri.
  • Catalogul cu 20 de rețete de sucuri te ajută să ai o experientă mult mai diversă în prepararea sucurilor şi indicaţii despre beneficiile nutritive pe care le are fiecare reţetă.
 
Storcătorul Philips prin presare la rece Avance Collection este disponibil în magazine din luna noiembrie a acestui an.

Despre Royal Philips

Bucuresti, Romania - Marius Tudosiei, bine-cunoscutul realizator al emisiunii “Sanatatea in Bucate” (Digi24), si Philips Multicooker au pregatit copiilor surprize Royal Philips (NYSE: PHG, AEX: PHIA) este o companie care oferă soluţii diversificate pentru sănătatea şi bunăstarea oamenilor, concentrându-şi activitatea în scopul oferirii de produse inovatoare, ce îmbunătăţesc calitatea vieţii în domeniile sănătăţii, produselor de lifestyle şi soluţiilor de iluminat. Având sediul central în Olanda, Philips a raportat vânzări de 24,8 miliarde Euro în 2012 şi aproximativ 114.000 de angajaţi în peste 100 de ţări. Compania este lider pe pieţele echipamentelor de îngrijire cardiacă, echipamentelor pentru pacienţii în stare critică şi aparatură medicală de îngrijire la domiciliu, soluţii de iluminat eficiente energetic şi aplicaţii inovatoare în domeniul iluminatului, precum şi pe pieţele produselor electrice de bărbierit şi de îngrijire corporală pentru bărbaţi şi a celor de îngrijire a sănătăţii bucale. Ştiri despre Philips găsiţi pe www.philips.com/newscenter.