Philips si Marius Tudosiei au gatit pentru copii in cadrul Saptamanii Altfel

aprilie 9, 2015

Bucuresti, Romania - Marius Tudosiei, bine-cunoscutul realizator al emisiunii “Sanatatea in Bucate” (Digi24), si Philips Multicooker au pregatit copiilor surprize delicioase in cadrul Scolii Altfel.

 

Ieri, 9 aprilie, Marius Tudosiei si reprezentatii Philips au fost prezenti la Scoala Regele Mihai I din sectorul 6 si au gatit alaturi de copiii din clasa I. Marius Tudosiei a pregatit doua retete pe care le-a preparat pentru toti cei 30 de copii, folosind 6 Multicookere Philips.

 

Copiii au invatat cat de simplu pot gati retetele preferate, fie vorba de orez cu pui, sau de o placinta savuroasa cu mere. Toate ies excelent de fiecare data, cu doar o apasare de buton!

 

Ei au fost incantati sa afle ca acum se pot juca mai mult cu parintii lor, deoarece noul Multicooker are multe functii care usureaza gatitul, astfel incat timpul petrecut in bucatarie sa fie mai scurt.

Multicookerul Philips este prevazut cu:

- un orificiu de abur frecvent care ajuta la indepartarea reziduurilor, iar oala interioara este lavabila la masina.

- posibilitatea de a preseta cronometrul cu 24 de ore inainte, pentru a te asigura ca felul de mancare preferat este gata la timp.

- functia de pastrare la cald, care ajuta la pastrarea orezului sau alte altor feluri de mancare proaspete pentru o perioada mai lunga de timp, fara a pierde nutrientii si gustul mancarii. Cand procesul de preparare s-a incheiat, aparatul Multicooker trece automat la modul de pastrare la cald.

-tehnologia cu incalzire 3D, caldura actioneaza uniform si nu e nevoie sa amesteci. In plus, mancarea nu se lipeste, vasul de 2mm grosime pastrand caldura uniforma si prevenind arderea mancarii.

 

- manerul confortabil cu care este prevazut nu se incalzeste, ca sa il poti muta usor, oricand si oriunde.

- posibilitatea de a seta programul manual si, astfel, sa pui in practica trucuri aflate anterior in bucatarie, bazate pe experienta in prepararea mancarurilor pe care o ai! Cu ajutorul butonului de setari manuale, poti stabili temperatura si timpul de preparare, avand astfel posibilitatea sa schimbi retetele dupa bunul plac!

 

Astazi, 10 aprilie, vor fi in cadrul Liceului Teoretic National, situat in sectorul 1, unde alaturi de copiii din invatamantul primar (de la clasa 0 la clasa a IV-a), vor pregati din nou doua retete delicioase, sub supervizarea lui Marius.

 

Copiii vor vedea cat de usor pot gati alaturi de parinti cu Multicooker-ul Philips!

 

Pentru mai multe informatii despre produs, accesați http://www.cooker.philips.ro/

Despre Royal Philips

Bucuresti, Romania - Marius Tudosiei, bine-cunoscutul realizator al emisiunii “Sanatatea in Bucate” (Digi24), si Philips Multicooker au pregatit copiilor surprize Royal Philips (NYSE: PHG, AEX: PHIA) este o companie care oferă soluţii diversificate pentru sănătatea şi bunăstarea oamenilor, concentrându-şi activitatea în scopul oferirii de produse inovatoare, ce îmbunătăţesc calitatea vieţii în domeniile sănătăţii, produselor de lifestyle şi soluţiilor de iluminat. Având sediul central în Olanda, Philips a raportat vânzări de 24,8 miliarde Euro în 2012 şi aproximativ 114.000 de angajaţi în peste 100 de ţări. Compania este lider pe pieţele echipamentelor de îngrijire cardiacă, echipamentelor pentru pacienţii în stare critică şi aparatură medicală de îngrijire la domiciliu, soluţii de iluminat eficiente energetic şi aplicaţii inovatoare în domeniul iluminatului, precum şi pe pieţele produselor electrice de bărbierit şi de îngrijire corporală pentru bărbaţi şi a celor de îngrijire a sănătăţii bucale. Ştiri despre Philips găsiţi pe www.philips.com/newscenter.