Un ten strălucitor în orice anotimp cu Philips VisaPure

Sistemul inteligent de curăţare şi îngrijire a feţei, preferatul Laurei Cosoi

octombrie 3, 2014

 

     București, România – Intră în noul anotimp cu un ten strălucitor și curat! Odată cu venirea sezonului rece, fața ta este expusă la frig, ceea ce poate determina uscarea ei. O curățare atentă a tenului va ajuta cremele să intre mai bine în piele, iar chipul tău va emana prospețime și sănătate! Este rapid și extrem de ușor de folosit, lucru demonstrat chiar de Laura Cosoi, click aici pentru a vedea tutorialul Philips VisaPure.

 

    Un ten curat și bine îngrijit înseamnă frumusețe şi sănătate. Acum că zilele călduroase ale verii au trecut, trebuie să pregătim pielea pentru sezonul rece. Pe timpul verii tenul este deshidratat, trebuie revigorat, îngrijit corespunzător, pentru a fi pregătit pentru vremea friguroasă. Philips VisaPure este soluția ideală, curață foarte bine, revitalizează și ajută la o hidratare mai bună a pielii”, spune Ana Fâcă, medic specialist dermatolog.

 

 

 

     Philips VisaPure îndepărtează eficient machiajul, celulele moarte şi impurităţile şi stimulează microcirculaţia pielii. Sistemul inteligent de curățare și îngrijire a tenului oferă o curăţare de 10 ori mai eficientă decât curăţarea manuală și masează delicat fața, îmbunătăţind astfel absorbţia produselor tale preferate de îngrijire a tenului.

 

   Pentru că Philips VisaPure curăță atât de bine tenul, crema de față este absorbită mai bine, iar fondul de ten se aplică atât de ușor. Efectul este un ten uniformizat natural, fără textură. Pe un ten neted, fondul de ten aderă impecabil, lăsând un aspect radiant. Având porii bine curățați, fondul de ten îmbracă subtil tenul, fără a fi perceptibil”, spune Dana Argeșan, make-up artist.

 

     Philips VisaPure, unicul sistem de curaţare a feţei cu tehnologia DualMotion, face ca peria să se rotească si să vibreze delicat, în acelaşi timp. Astfel, tenul tău va fi cu adevărat răsfățat, iar tu vei arăta bine în orice anotimp. În plus, aparatul curăţă eficient atât gâtul, cât şi decolteul.

 

 

     Dacă ai nevoie, poți utiliza Philips VisaPure de două ori pe zi: dimineaţa şi seara, pentru curăţare delicată sau pentru o curăţare profundă. Durează numai 1 minut: câte 20 de secunde pentru fiecare obraz si frunte! Mai mult decât atât, datorită timer-ului inteligent Skin Zone, aparatul se oprește pentru o secundă și te avertizează sonor când este momentul să treci la următoarea zonă a feței.  

 

     Aparatul este compatibil cu trei perii: una pentru ten normal, cu 17.000 de peri fini ca mătasea care îți masează delicat tenul, una pentru ten sensibil, cu 22.000 de peri și mai fini pentru o curățare extrem de delicată, și una pentru exfoliere, cu peri mai scurți pentru o exfoliere delicată și peri mai lungi pentru îndepărtarea celulelor moarte. Periile pentru ten normal și sensibil vin în pachetul produsului și pot fi folosite zilnic. Peria pentru exfoliere se achiziţionează separat și poate fi folosită o dată pe săptămână.

 

     Dispozitivul este fără fir și rezistent la apă, astfel că se poate folosi sub duş. Și chiar dacă îl utlizezi de două ori pe zi, bateria rezistă cel puțin două săptămâni.

 

     Cu Philips VisaPure, tenul tău va arăta senzațional în orice anotimp, iar tu te vei simți bine în pielea ta. Acum, Philips VisaPure este disponibil în două variante de culoare: mov şi peach. Poţi achiziţiona Philips VisaPure din magazinul online eMAG, modelul mov (SC5275/11), şi din magazinele Douglas, modelul peach (SC5275/10).

 

     Preţ recomandat: 739 RON

 

      Mai multe informații despre produsele și campaniile Philips Personal Care puteți găsi și pe pagina de Facebook, https://www.facebook.com/PhilipsCare.Tutorialul Philips VisaPure poate fi vizualizat aici: https://www.youtube.com/watch?v=gn2h5rhIDbE

 

Despre Royal Philips

   Royal Philips (NYSE: PHG, AEX: PHIA) este o companie care oferă soluţii diversificate pentru sănătatea şi bunăstarea oamenilor, concentrându-şi activitatea în scopul oferirii de produse inovatoare, ce îmbunătăţesc calitatea vieţii, în domeniile sănătăţii, produselor de lifestyle şi soluţiilor de iluminat. Având sediul central în Olanda, Philips are vânzări de 23,3 miliarde Euro în 2013 şi aproximativ 113.000 de angajaţi în peste 100 de ţări. Compania este lider pe pieţele echipamentelor de îngrijire cardiacă, echipamentelor pentru pacienţii în stare critică şi aparatură medicală de îngrijire la domiciliu, soluţii de iluminat eficiente energetic şi aplicaţii inovatoare în domeniul iluminatului, precum şi pe pieţele produselor electrice de bărbierit şi de îngrijire corporală pentru bărbaţi şi a celor de îngrijire a sănătăţii bucale. Ştiri despre Philips găsiţi pe www.philips.com/newscenter.

.