Stațiile de călcat Philips PerfectCare înving „monstruleții" de haine din toată țara

septembrie 2, 2014

 

    Bucureşti, România – Philips lansează în România noi staţii de călcat, care completează gama PerfectCare, şi te invită să le testezi în cadrul unor evenimente special organizate, ale căror gazde sunt Philips PerfectCare şi Olivia Steer.

 

    Staţiile de călcat Philips PerfectCare asigură combinaţia perfectă de abur şi temperatură pentru orice tip de material. Călcatul devine simplu şi uşor, pentru că tehnologia Optimal Temp îţi permite să calci hainele în orice ordine doreşti, fără să le mai sortezi sau să le citeşti etichetele. Aşa că, dacă ai acasă “monstruleţi” de haine adunate de la toată familia, în timpul săptămânii, care te aşteaptă să le calci, trebuie să ai la îndemână şi o staţie de călcat Philips PerfectCare.

 

 

    Evenimentele au loc în București, Constanța, Brașov, Iași și Cluj, şi eşti invitată, împreună cu copiii, la o discuție plăcută despre provocările mamei moderne și ajutorul prețios oferit de noile tehnologii şi inovaţii. În tot timpul discuţiilor, cei mici se vor distra cu activități interactive și creative, special pregătite pentru ei.

 

    Discutăm ca între prietene despre activităţile noastre zilnice, despre cum încercăm să ne organizăm şi cum reuşim să învingem şi să depăşim orice situaţie. Dar şi despre cum a fi mamă este în primul rând cel mai emoţionant lucru din lume şi cum a fi alături de familia ta, deşi presupune multe responsabilităţi, aduce şi cele mai frumoase satisfacţii. Cum zâmbeşti în fiecare seară când băieţelul tău vine acasă de la fotbal, fetiţa de la balet, iar soţul după o lungă zi de muncă. Şi cum, la sfârşitul săptămânii, după ce ai spălat toate hainele lor, te aşteaptă un monstruleţ de care ai tot fugit până acum, format din cămăşi, tricouri, rochiţe, pantaloni, şi pentru care poţi folosi noile tehnologii şi inovaţii Philips.

 

      La aceste evenimente suntem libere să împărtăşim experienţele şi secretele noastre, ca între prietene. Iar Philips ne arată cum monstruleţul simpatic de haine dispare repede şi fără efort, sub talpa staţiilor PerfectCare, cu de două ori mai mult abur şi fără setări de temperatură. Staţiile de călcat îţi oferă o experienţă nouă de călcat. Dacă le vei testa, vei înţelege despre ce vorbim! Fierul de călcat calcă folosind talpa încinsă pentru a întinde materialul, care 

 în timp se poate deteriora, pe când stația de călcat foloseşte puterea aburului. Cu staţiile de călcat Philips PerfectCare  tot ce trebuie să faci este să umpli o dată rezervorul de apă şi să calci neîntrerupt 2-3 ore, fără ajustări de temperatură. Poţi călca doar pe o singură parte, pentru că aburul puternic străbate ţesătura şi astfel înlături cutele eficient şi fără efort, chiar şi pe cele mai dificile părţi ale hainelor.

    Astfel, sub presiunea aburului dispar uşor, rapid şi fără riscuri toate cutele monstruleţului de haine, construit de-a lungul săptămânii de familia ta. De la blugi la mătase, cu OptimalTemp poţi călca dintr-o singură mişcare. Pentru a participa la evenimente, completează formularul online de pe site-urile csid.ro și one.ro, două reviste care s-au alăturat evenimentelor Philips.

 

Preţuri staţii de călcat Philips PerfectCare:

  • Noua staţie de călcat Philips PerfectCare Viva: GC7015 : 715.91 lei*
  • Noua staţie de călcat Philips PerfectCare Viva: GC7035: 954.62 lei*
  • Staţia de călcat Philips PerfectCare Pure GC7635: 859 lei*
  • Staţia de călcat Philips PerfectCare Aqua Silence GC8650: 1,336 lei*
 

 

* Prețul diferă în funcție de magazin

Despre Royal Philips

   Royal Philips (NYSE: PHG, AEX: PHIA) este o companie care oferă soluţii diversificate pentru sănătatea şi bunăstarea oamenilor, concentrându-şi activitatea în scopul oferirii de produse inovatoare, ce îmbunătăţesc calitatea vieţii, în domeniile sănătăţii, produselor de lifestyle şi soluţiilor de iluminat. Având sediul central în Olanda, Philips are vânzări de 23,3 miliarde Euro în 2013 şi aproximativ 113.000 de angajaţi în peste 100 de ţări. Compania este lider pe pieţele echipamentelor de îngrijire cardiacă, echipamentelor pentru pacienţii în stare critică şi aparatură medicală de îngrijire la domiciliu, soluţii de iluminat eficiente energetic şi aplicaţii inovatoare în domeniul iluminatului, precum şi pe pieţele produselor electrice de bărbierit şi de îngrijire corporală pentru bărbaţi şi a celor de îngrijire a sănătăţii bucale. Ştiri despre Philips găsiţi pe www.philips.com/newscenter.

.