Telefon fără fir

  Confortabil şi simplu

  Bucură-te de simplicitate cu telefonul fără fir Philips XL490, dotat cu afişaj şi taste foarte mari, receptor confortabil şi funcţii utile precum amplificarea volumului, compatibilitate cu aparatele auditive, intrări multiple pentru agenda telefonică şi setări de confidenţialitate. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Telefon fără fir

afişaj 1, 9", iluminare fundal albă, Difuzor receptor XL4901S/53 Caută produse similare

Confortabil şi simplu

 • Afişaj cu grafică cu contrast înalt, de 4,8 cm (1,9")

  Afişaj cu grafică cu contrast înalt, de 4,8 cm (1,9")

  Afişaj cu grafică cu contrast înalt, de 4,8 cm (1,9"), cu iluminare de fundal albă

 • Confidenţialitate avansată: listă neagră, mod silenţios, restricţionare apel*

  Confidenţialitate avansată: listă neagră, mod silenţios, restricţionare apel*

  Lista neagră restricţionează apelurile primite de la anumite numere sau care încep cu anumite cifre. Poţi bloca 4 seturi de numere. Fiecare set de numere poate consta din 1 până la 24 de cifre. Atunci când se primeşte un apel care începe cu unul dintre aceste numere sau este unul dintre cele 4 numere exacte ale apelantului. Cu modul silenţios, poţi dezactiva tonurile de apel pentru anumite ore. Datorită funcţiei de restricţionare a apelurilor, poţi evita surprizele neplăcute ale unor facturi mari de telefonie, blocând apelurile către numere specifice care încep cu anumite cifre. Apelul anonim restricţionează apelurile primite cu număr ascuns. Telefonul nu va suna.

 • ID apelant – ca să ştii întotdeauna cine te sună*

  ID apelant – ca să ştii întotdeauna cine te sună*

  Uneori e bine să ştiţi cine vă sună înainte de a răspunde. Iar caracteristica noastră pentru ID-ul apelantului vă permite să urmăriţi cine este la celălalt capăt al firului.

 • Compatibil cu aparate auditive - reduce zgomotul nedorit

  Compatibil cu aparate auditive - reduce zgomotul nedorit

  Compatibil cu aparate auditive - reduce zgomotul nedorit

 • Tastatură cu iluminare de fundal pentru acces rapid chiar şi în camere întunecate

  Tastatură cu iluminare de fundal pentru acces rapid chiar şi în camere întunecate

  Tastele sunt uşor de citit în condiţii de iluminare scăzută şi noaptea graţie iluminării de fundal portocaliu stins.

 • Intrări cu două câmpuri pentru a aloca 2 numere unui singur contact

  Intrări cu două câmpuri pentru a aloca 2 numere unui singur contact

  Acum, majoritatea persoanelor au mai multe numere de contact. Lista noastră de contacte facilitează gestionarea contactelor tale telefonice. Pur şi simplu salvezi două numere de telefon, având posibilitatea de a alege să selectezi două dintre cele trei nume diferite de câmpuri pentru numărul de telefon de acasă, de la birou sau cel mobil.

 • Mărirea volumului printr-o atingere pentru sunet foarte tare

  Mărirea volumului printr-o atingere pentru sunet foarte tare

  Îţi doreşti uneori ca apelantul să vorbească puţin mai tare? Cu tasta de mărire a volumului printr-o atingere, poţi creşte instantaneu volumul cu peste 12 dB* pentru cască şi cu peste 8 dB* pentru difuzorul mâini libere. Acum, poţi auzi fiecare cuvânt şi fiecare ton tare şi răspicat. Nu ţi se va mai întâmpla să înţelegi greşit o conversaţie. *măsurătoare se bazează pe trecerea de la cel mai redus nivel de volum la nivelul maxim de mărire a volumului. Utilizatorilor li se recomandă să nu apropie receptorul de ureche la prima apăsare a tastei de mărire a volumului. Nivelul volumului va reveni la normal prin încheierea apelului.

 • Îi apelezi instantaneu pe cei dragi cu ajutorul a 3 taste directe de memorie

  Acum apelarea persoanelor cele mai importante pentru dvs. este mai ușoară ca oricând. Prin simpla apelare cu o singură atingere, nu veți mai fi nevoiți să căutați niciodată numărul lor, conectându-vă la simpla apăsare unui buton.

 • Difuzorul receptor vă permite să vorbiţi având mâinile libere

  Modul Handsfree (Mâini libere) utilizează un difuzor încorporat pentru a amplifica vocea apelantului, permiţându-vă să purtaţi convorbirea fără a ţine telefonul la ureche. Această caracteristică este utilă în special când telefonul este utilizat de mai multe persoane sau când sunteţi ocupat cu mai multe activităţi.

Vezi toate Specificaţile
 • *Această caracteristică necesită abonament suplimentar la serviciul ID apelant. Consultaţi operatorul de reţea local pentru detalii.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa