Sunet şi imagine

  Post de muzică wireless

  Eliberaţi-vă muzica

  Cu Staţiile waS7500 amplasate în locurile preferate din casă puteţi asculta oricând doriţi muzica dumneavoastră favorită transmisă wireless de la centrul muzical sau PC. Bucuraţi-vă de un sunet de calitate Hi-Fi cu acest sistem extraplat. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Streamium Post de muzică wireless

Radio gratuit prin Internet, Afişaj full color WAS7500/12 Caută produse similare

Eliberaţi-vă muzica

Bucuraţi-vă de întreaga colecţie de muzică în toate camerele - wireless

 • Streaming wireless între Music Center şi staţii

  Streaming wireless între Music Center şi staţii

  Cu posibilitatea de streaming wireless, nu mai este nevoie să descărcaţi şi să stocaţi fişiere muzicale mari pe dispozitivul audio. În locul acestora, puteţi asculta melodiile preferate, transmise continuu către staţiile muzicale. Melodiile preferate vă pot urma dintr-o cameră în alta, cu ajutorul funcţionalităţii Music Follows Me. Nu mai este necesar să reluaţi navigarea şi redarea. Melodiile preferate sunt transmise direct de la centru către staţii. Cu funcţiile My Room şi My Music, orice membru al familiei se poate bucura de muzica preferată, în orice cameră în care există un centru sau o staţie muzicală wireless.

 • Funcţie "Music Broadcast": Ascultaţi aceeaşi muzică pe toate staţiile

  Funcţie "Music Broadcast": Ascultaţi aceeaşi muzică pe toate staţiile

  Jucaţi rolul DJ-ului la petrecerile dumneavoastră şi transmiteţi melodiile preferate din sistemul muzical wireless către toate sistemele instalate în diverse părţi ale casei. Excelent pentru petreceri!

 • Music Follows Me: muzica vă poate urma în fiecare cameră

  Music Follows Me: muzica vă poate urma în fiecare cameră

  Funcţionalitatea Music follows Me (Muzica mă urmează) vă permite să luaţi melodiile preferate cu dumneavoastră din cameră în cameră, fără a mai fi necesar să navigaţi din nou pentru a căuta o anumită piesă. Printr-o simplă apăsare de buton, cântecul preferat vă va urma peste tot în casă.

 • Ascultaţi Radio prin Internet

  Ascultaţi Radio prin Internet

  Radio prin Internet este un serviciu de emisie audio transmis prin Internet. Unul dintre cele mai populare formate este MP3. Unele posturi de Internet sunt afiliate la un post radio sau o reţea 'terestră', în timp ce altele sunt numai staţii de radio prin Internet, care sunt independente şi îşi dedică emisiile numai către World Wide Web. Cu Radio prin Internet, vă puteţi bucura de acces la posturile de radio online de oriunde în lume şi puteţi asculta o varietate de genuri, obţine ştiri, transmisii sportive şi actualizări de divertisment sau vă puteţi conecta la posturi preferate sau de nişă din Austria până în Iugoslavia.

 • Streaming wireless de la PC prin UPnP

  Streaming wireless de la PC prin UPnP

  Eliberaţi întreaga colecţie de muzică de pe PC şi redaţi-o prin intermediul staţiei muzicale wireless Streamium! Prin conexiunea UPnP, care vă permite să vă conectaţi la orice echipament compatibil Universal Plug & Play pentru a recepţiona sau transmite muzică; Streamium vă permite să accesaţi, să selectaţi şi să căutaţi colecţia muzicală în PC. Utilizaţi telecomanda, selectaţi melodiile prin Streamium şi redaţi-le. Savuraţi muzica preferată wireless şi fără efort.

 • Interfaţă cu utilizatorul uşoară şi intuitivă cu afişarea coperţii albumului

  Interfaţă cu utilizatorul uşoară şi intuitivă cu afişarea coperţii albumului

  Interfaţa cu utilizatorul uşoară şi intuitivă GoGear este alimentată de o tehnologie avansată de navigare. Nu numai că ajută la asigurarea unei navigări rapide şi line, dar reprezintă şi o experienţă multimedia plăcută pe care o puteţi stăpâni repede. Caracteristicile inteligente cum ar fi Copertele albumelor – care afişează copertele albumelor incluse în fişiere de muzică – vă permit să beneficiaţi de o experienţă mai bogată, ca în vremurile bune, când puteaţi vedea coperta unui CD sau LP în timp ce ascultaţi muzică.

 • My Room, My Music: Ascultaţi stiluri muzicale diferite în fiecare cameră

  My Room, My Music: Ascultaţi stiluri muzicale diferite în fiecare cameră

  Cu funcţia "My Room, My Music", fiecare membru al familiei dvs. poate selecta şi reda muzica favorită din colecţiile stocate în Centrul muzical wireless Streamium. Tehnologia pentru accesul mai multor utilizatori permite redarea simultană a melodiilor selectate din Centrul Streamium către staţie. Un centru Streamium poate reda melodii pentru maxim cinci staţii, oferindu-vă şase opţiuni muzicale diferite de care întreaga familie se poate bucura în orice cameră - simultan şi instantaneu.

 • USB Direct redă muzică de pe memorii flash USB

  USB Direct redă muzică de pe memorii flash USB
 • Putere totală de ieşire 30W RMS

  Putere totală de ieşire 30W RMS
 • Woofere încorporate pentru un bas puternic şi profund

  Woofere încorporate pentru un bas puternic şi profund
 • Super Sound Panel pentru frecvenţe clare medii/înalte

  Super Sound Panel este un panou de boxă plat şi inovator, care utilizează tehnologie de vârf pentru a furniza sunet de calitate ridicată prin intermediul unei boxe compacte. Acesta oferă un sunet excelent pe întreg spectrul de frecvenţe, fără încărcătura inevitabilă a boxelor convenţionale. Tehnologia plată, plexi-piston? pentru boxe înlocuieşte wooferele şi tweeterele groase convenţionale cu o singură membrană, oferind un bas profund şi un sunet echilibrat, fără distorsiuni, de la un cadru foarte subţire.

Vezi toate Specificaţile
 • Unele caracteristici necesită asistenţă pentru acces în bandă largă la Internet

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa