Post de muzică wireless

  Bucuraţi-vă de întreaga colecţie de muzică în toate camerele

  Dispunând de un echipament Philips WAS7000 în orice cameră, puteţi reda instantaneu întreaga colecţie de muzică transmisă wireless de la centrul muzical. De asemenea, puteţi reda de pe echipamente GoGear sau iPod utilizând staţia de andocare 2-în-1 opţională. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Streamium Post de muzică wireless

Super Sound Panel WAS7000/12 Caută produse similare

Bucuraţi-vă de întreaga colecţie de muzică în toate camerele

Bucurie şi libertate audio totale

 • Streaming wireless între Music Center şi staţii

  Streaming wireless între Music Center şi staţii

  Cu posibilitatea de streaming wireless, nu mai este nevoie să descărcaţi şi să stocaţi fişiere muzicale mari pe dispozitivul audio. În locul acestora, puteţi asculta melodiile preferate, transmise continuu către staţiile muzicale. Melodiile preferate vă pot urma dintr-o cameră în alta, cu ajutorul funcţionalităţii Music Follows Me. Nu mai este necesar să reluaţi navigarea şi redarea. Melodiile preferate sunt transmise direct de la centru către staţii. Cu funcţiile My Room şi My Music, orice membru al familiei se poate bucura de muzica preferată, în orice cameră în care există un centru sau o staţie muzicală wireless.

 • USB Direct pentru redarea muzicii MP3/WMA

  USB Direct pentru redarea muzicii MP3/WMA

  Folosind modul USB Direct, conectaţi, pur şi simplu, echipamentul USB la portul USB port pe dispozitivul dvs. Philips şi muzica dvs. digitală va fi redată direct de pe dispozitivul Philips.

 • Music Follows Me: muzica vă poate urma în fiecare cameră

  Music Follows Me: muzica vă poate urma în fiecare cameră

  Funcţionalitatea Music follows Me (Muzica mă urmează) vă permite să luaţi melodiile preferate cu dumneavoastră din cameră în cameră, fără a mai fi necesar să navigaţi din nou pentru a căuta o anumită piesă. Printr-o simplă apăsare de buton, cântecul preferat vă va urma peste tot în casă.

 • Funcţia "Music Broadcast" pentru redare simultană la toate staţiile

  Funcţia "Music Broadcast" pentru redare simultană la toate staţiile

  Jucaţi rolul DJ-ului la petrecerile dumneavoastră şi transmiteţi melodiile preferate din sistemul muzical wireless către toate sistemele instalate în diverse părţi ale casei. Excelent pentru petreceri!

 • Super Sound Panel pentru un sunet bas clar şi profund

  Super Sound Panel pentru un sunet bas clar şi profund

  Super Sound Panel este un panou de boxă plat şi inovator, care utilizează tehnologie de vârf pentru a furniza sunet de calitate ridicată prin intermediul unei boxe plate şi compacte.

 • Staţie de andocare pentru GoGear şi iPod (opţional)

  Acest suport de andocare 2-în-1 vă permite să conectaţi playerul GoGear de la Philips sau un iPOD direct la sistemul muzical wireless şi să vă bucuraţi de un sunet excelent. Comutaţi centrul sau staţia muzicală wireless la modul Intrare AUX înainte de a andoca playerul portabil. Utilizaţi telecomanda centrului pentru a naviga prin melodii şi a controla playerul andocat, pentru a savura colecţia de muzică pe dispozitive portabile.

 • Streaming wireless de la PC prin UPnP

  Universal Plug & Play este o tehnologie devenită standard în industrie, care vă permite să vă conectaţi la orice echipament compatibil Universal Plug & Play pentru a recepţiona sau transmite muzică. Centrul dvs. muzical wireless utilizează Universal Plug & Play pentru a asigura o modalitate uşoară şi standardizată de conectare la alte echipamente compatibile Universal Plug & Play. Puteţi conecta cu uşurinţă centrul dumneavoastră muzical wireless la alte echipamente media pentru a recepţiona şi transfera conţinut.

 • Amplificator digital de clasă D, pentru un sunet de calitate

  Amplificatorul digital de clasă D preia semnalul analogic, îl converteşte în semnal digital, amplificat ulterior digital. Semnalul intră apoi într-un filtru de demodulare pentru obţinerea rezultatului final. Rezultatul amplificat digital oferă toate avantajele sunetului digital, inclusiv calitate crescută. În plus, amplificatorul digital de clasă D are o eficienţă cu 90% mai mare faţă de amplificatoarele tradiţionale AB.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa