Post de muzică wireless

  Post de muzică wireless

  Eliberaţi-vă muzica

  Staţia muzicală wireless WAS6050, şic şi transportabilă, este perfectă pentru un divertisment muzical intim sau pentru a vă bucura de muzică oriunde în casă. Pentru mai multe opţiuni, activaţi Radio prin Internet pentru divertisment din belşug… Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Streamium Post de muzică wireless

Radio gratuit prin Internet, Sistem cu 4 boxe WAS6050/12 Caută produse similare

Eliberaţi-vă muzica

Bucuraţi-vă de întreaga colecţie de muzică în toate camerele - wireless

 • Streaming wireless între Music Center şi staţii

  Streaming wireless între Music Center şi staţii

  Cu posibilitatea de streaming wireless, nu mai este nevoie să descărcaţi şi să stocaţi fişiere muzicale mari pe dispozitivul audio. În locul acestora, puteţi asculta melodiile preferate, transmise continuu către staţiile muzicale. Melodiile preferate vă pot urma dintr-o cameră în alta, cu ajutorul funcţionalităţii Music Follows Me. Nu mai este necesar să reluaţi navigarea şi redarea. Melodiile preferate sunt transmise direct de la centru către staţii. Cu funcţiile My Room şi My Music, orice membru al familiei se poate bucura de muzica preferată, în orice cameră în care există un centru sau o staţie muzicală wireless.

 • Ascultaţi Radio prin Internet

  Ascultaţi Radio prin Internet

  Radio prin Internet este un serviciu de emisie audio transmis prin Internet. Unul dintre cele mai populare formate este MP3. Unele posturi de Internet sunt afiliate la un post radio sau o reţea 'terestră', în timp ce altele sunt numai staţii de radio prin Internet, care sunt independente şi îşi dedică emisiile numai către World Wide Web. Cu Radio prin Internet, vă puteţi bucura de acces la posturile de radio online de oriunde în lume şi puteţi asculta o varietate de genuri, obţine ştiri, transmisii sportive şi actualizări de divertisment sau vă puteţi conecta la posturi preferate sau de nişă din Austria până în Iugoslavia.

 • My Room, My Music: Ascultaţi stiluri muzicale diferite în fiecare cameră

  My Room, My Music: Ascultaţi stiluri muzicale diferite în fiecare cameră

  Cu funcţia "My Room, My Music", membrii familiei dvs. se pot bucura de muzica preferată din colecţiile stocate, în orice cameră dotată cu o staţie muzicală wireless. Tehnologia pentru accesul mai multor utilizatori permite redarea simultană a melodiilor selectate de staţia muzicală wireless client din centrul muzical wireless. Un singur centru muzical wireless poate reda melodii pentru maxim cinci staţii. Acum, întreaga familie se poate bucura în orice cameră de şase opţiuni muzicale diferite - simultan şi instantaneu.

 • Funcţie "Music Broadcast": Ascultaţi aceeaşi muzică pe toate staţiile

  Funcţie "Music Broadcast": Ascultaţi aceeaşi muzică pe toate staţiile

  Jucaţi rolul DJ-ului la petrecerile dumneavoastră şi transmiteţi melodiile preferate din sistemul muzical wireless către toate sistemele instalate în diverse părţi ale casei. Excelent pentru petreceri!

 • Music Follows Me: muzica vă poate urma în fiecare cameră

  Music Follows Me: muzica vă poate urma în fiecare cameră

  Funcţionalitatea Music follows Me (Muzica mă urmează) vă permite să luaţi melodiile preferate cu dumneavoastră din cameră în cameră, fără a mai fi necesar să navigaţi din nou pentru a căuta o anumită piesă. Printr-o simplă apăsare de buton, cântecul preferat vă va urma peste tot în casă.

 • Tehnologia boxelor wOOx™ pentru un bas profund şi puternic

  Tehnologia boxelor wOOx™ pentru un bas profund şi puternic

  Tehnologia wOOx este un concept revoluţionar ce vă permite să auziţi şi să simţiţi basul profund, mai amplu decât în orice alt sistem audio. Difuzoarele speciale lucrează în armonie cu amplificatorul de bas wOOx, iar coordonarea precisă dintre difuzorul principal şi tweeter asigură o tranziţie lină de la frecvenţele joase-medii la cele înalte. Suspensia duală şi construcţia de tip sandwich perfect simetrică oferă o bază precisă, fără distorsionări. Tehnologia wOOx produce un bas dinamic de calitate, utilizând integral volumul boxei pentru a creşte cu adevărat impactul muzicii.

 • Streaming wireless de la PC prin UPnP

  Streaming wireless de la PC prin UPnP

  Eliberaţi întreaga colecţie de muzică de pe PC şi redaţi-o prin intermediul staţiei muzicale wireless Streamium! Prin conexiunea UPnP, care vă permite să vă conectaţi la orice echipament compatibil Universal Plug & Play pentru a recepţiona sau transmite muzică; Streamium vă permite să accesaţi, să selectaţi şi să căutaţi colecţia muzicală în PC. Utilizaţi telecomanda, selectaţi melodiile prin Streamium şi redaţi-le. Savuraţi muzica preferată wireless şi fără efort.

 • Parcurgeţi colecţia dumneavoastră după artist, album, melodie sau gen

  Încărcaţi-vă colecţia de muzică pe unitatea hard disk încorporată în microsistemul Hi-Fi wireless Streamium sau pe PC pentru a vă bucura de orice melodie, oricând. Sistemul accesează conţinutul de muzică prin Windows Media Player (WMP), prin intermediul serverului UPnP încorporat. Apoi puteţi utiliza sistemul pentru a naviga cu uşurinţă prin întregul conţinut de muzică după album, artist, gen sau melodie.

 • Putere totală de ieşire 15 W RMS

  Puterea muzicală de 15 W RMS umple camera cu muzica dvs. favorită.

 • Amplificator digital clasa 'D' cu un sistem de 4 boxe

  Amplificatorul digital de clasă 'D' preia semnalul analogic, îl converteşte în semnal digital şi îl amplifică. Semnalul intră apoi într-un filtru de demodulare pentru obţinerea rezultatului final. Rezultatul amplificat digital oferă toate avantajele sunetului digital, inclusiv calitate crescută. De asemenea, amplificatorul digital de clasă 'D' are o eficienţă cu 90% mai mare faţă de amplificatorul tradiţional AB. Această eficienţă deosebită se traduce printr-un amplificator puternic cu o suprafaţă minimă. Patru boxe sunt integrate în partea din faţă şi în partea din spate pentru a vă oferi o ambianţă sonoră mai amplă într-un design compact.

Vezi toate Specificaţile
 • Unele caracteristici necesită asistenţă pentru acces în bandă largă la Internet

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa