Post de muzică wireless

  Acces facil la colecţia de muzică, din orice cameră

  Vă puteţi accesa colecţia de CD-uri, indiferent în ce cameră vă aflaţi. Conectaţi-o la sistemul dvs. audio şi muzica preferată vă va urma peste tot în casă. Telecomanda cu ecran LCD vă permite să navigaţi cu uşurinţă printre melodii.

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Acces facil la colecţia de muzică, din orice cameră

Conectaţi-o la sistemul dvs. audio

 • Streaming wireless între Music Center şi staţii

  Streaming wireless între Music Center şi staţii

  Cu posibilitatea de streaming wireless, nu mai este nevoie să descărcaţi şi să stocaţi fişiere muzicale mari pe dispozitivul audio. În locul acestora, puteţi asculta melodiile preferate, transmise continuu către staţiile muzicale. Melodiile preferate vă pot urma dintr-o cameră în alta, cu ajutorul funcţionalităţii Music Follows Me. Nu mai este necesar să reluaţi navigarea şi redarea. Melodiile preferate sunt transmise direct de la centru către staţii. Cu funcţiile My Room şi My Music, orice membru al familiei se poate bucura de muzica preferată, în orice cameră în care există un centru sau o staţie muzicală wireless.

 • Music Follows Me: muzica vă poate urma în fiecare cameră

  Music Follows Me: muzica vă poate urma în fiecare cameră

  Funcţionalitatea Music follows Me (Muzica mă urmează) vă permite să luaţi melodiile preferate cu dumneavoastră din cameră în cameră, fără a mai fi necesar să navigaţi din nou pentru a căuta o anumită piesă. Printr-o simplă apăsare de buton, cântecul preferat vă va urma peste tot în casă.

 • Funcţia "Music Broadcast" pentru redare simultană la toate staţiile

  Funcţia "Music Broadcast" pentru redare simultană la toate staţiile

  Jucaţi rolul DJ-ului la petrecerile dumneavoastră şi transmiteţi melodiile preferate din sistemul muzical wireless către toate sistemele instalate în diverse părţi ale casei. Excelent pentru petreceri!

 • Extindeţi sistemul, adăugând până la 5 staţii Wi-Fi

  Extindeţi sistemul, adăugând până la 5 staţii Wi-Fi

  Umpleţi oricare sau fiecare cameră din locuinţa dvs. cu întreaga colecţie de muzică. Fără fire, cabluri sau bătaie de cap şi, desigur, fără dispute cu membrii familiei asupra alegerilor muzicale. Nu numai că puteţi stoca şi reda muzică de la Centrul muzical wireless Streamium, dar puteţi, de asemenea, să transferaţi o piesă - sau piese diferite - către maxim 5 staţii Streamium oriunde în casă. Acest lucru este uşor datorită funcţiilor încorporate, inovatoare, cum ar fi My Room, My Music şi Music Broadcast. Eliberaţi-vă muzica şi savuraţi-o oriunde în casă.

 • Acces pentru mai mulţi utilizatori - Până la 5 staţii

  Mai mulţi membri ai familiei, aflaţi în camere diferite, pot accesa şi asculta simultan melodiile preferate din centrul audio wireless Philips.

 • Streaming wireless de la PC prin UPnP

  Universal Plug & Play este o tehnologie devenită standard în industrie, care vă permite să vă conectaţi la orice echipament compatibil Universal Plug & Play pentru a recepţiona sau transmite muzică. Centrul dvs. muzical wireless utilizează Universal Plug & Play pentru a asigura o modalitate uşoară şi standardizată de conectare la alte echipamente compatibile Universal Plug & Play. Puteţi conecta cu uşurinţă centrul dumneavoastră muzical wireless la alte echipamente media pentru a recepţiona şi transfera conţinut.

 • Acces direct la conţinut în funcţie de artist, album sau lista de melodii

  Nu mai trebuie să căutaţi printre sute de CD-uri pentru a găsi melodia preferată a unui anumit interpret. Cu interfaţa intuitivă a centrului audio wireless Philips, puteţi avea acces instantaneu la colecţia dvs. de melodii de pe hard-disk (până la 750 CD-uri) şi puteţi găsi imediat piesa dorită, căutând după interpret, album, lista de melodii, genul muzical sau numărul pistei.

Vezi toate Specificaţile
 • Logo-urile Windows sunt mărci comerciale sau mărci comerciale înregistrate ale Microsoft Corporation în Statele Unite şi/sau în alte ţări.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa