Centru şi staţie muzicală wireless

  Centru şi staţie muzicală wireless

  Acces facil la toate CD-urile, din orice cameră

  Păstraţi-vă întreaga colecţie de CD-uri pe un hard-disk de 40 GB şi ascultaţi melodia preferată în orice cameră. Puteţi asculta altă melodie în fiecare cameră, iar piesa preferată vă poate urma peste tot în casă. Telecomanda dispune de un ecran LCD integrat.

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Acces facil la toate CD-urile, din orice cameră

 • Streaming wireless între Music Center şi staţii

  Streaming wireless între Music Center şi staţii

  Cu posibilitatea de streaming wireless, nu mai este nevoie să descărcaţi şi să stocaţi fişiere muzicale mari pe dispozitivul audio. În locul acestora, puteţi asculta melodiile preferate, transmise continuu către staţiile muzicale. Melodiile preferate vă pot urma dintr-o cameră în alta, cu ajutorul funcţionalităţii Music Follows Me. Nu mai este necesar să reluaţi navigarea şi redarea. Melodiile preferate sunt transmise direct de la centru către staţii. Cu funcţiile My Room şi My Music, orice membru al familiei se poate bucura de muzica preferată, în orice cameră în care există un centru sau o staţie muzicală wireless.

 • Music Follows Me: muzica vă poate urma în fiecare cameră

  Music Follows Me: muzica vă poate urma în fiecare cameră

  Funcţionalitatea Music follows Me (Muzica mă urmează) vă permite să luaţi melodiile preferate cu dumneavoastră din cameră în cameră, fără a mai fi necesar să navigaţi din nou pentru a căuta o anumită piesă. Printr-o simplă apăsare de buton, cântecul preferat vă va urma peste tot în casă.

 • Funcţia "Music Broadcast" pentru redare simultană la toate staţiile

  Funcţia "Music Broadcast" pentru redare simultană la toate staţiile

  Jucaţi rolul DJ-ului la petrecerile dumneavoastră şi transmiteţi melodiile preferate din sistemul muzical wireless către toate sistemele instalate în diverse părţi ale casei. Excelent pentru petreceri!

 • Telecomandă bidirecţională pentru navigare uşoară

  Telecomandă bidirecţională pentru navigare uşoară

  Utilizând această telecomandă bidirecţională Philips puteţi naviga printre sute de cântece cu o simplă apăsare de tastă. Cele şase linii de text afişează informaţii despre lista de melodii, album, interpret, gen muzical sau pistă şi permit navigarea rapidă şi intuitivă prin mulţimea de fişiere. Permite operarea cu o singură mână.

 • Super Sound Panel pentru un sunet bas clar şi profund

  Super Sound Panel pentru un sunet bas clar şi profund

  Super Sound Panel este un panou de boxă plat şi inovator, care utilizează tehnologie de vârf pentru a furniza sunet de calitate ridicată prin intermediul unei boxe plate şi compacte.

 • Hard disk de 40 GB care permite stocarea şi redarea a 750 CD-uri

  Hard disk-ul de 40 GB oferă un spaţiu de stocare mare, necesar păstrării fişierelor digitale de muzică. Poate stoca până la 750 de CD-uri cu muzică, iar viteza de înregistrare este atât de mare încât puteţi asculta şi copia o melodie aproape în acelaşi timp.

 • Streaming wireless de la PC prin UPnP

  Universal Plug & Play este o tehnologie devenită standard în industrie, care vă permite să vă conectaţi la orice echipament compatibil Universal Plug & Play pentru a recepţiona sau transmite muzică. Centrul dvs. muzical wireless utilizează Universal Plug & Play pentru a asigura o modalitate uşoară şi standardizată de conectare la alte echipamente compatibile Universal Plug & Play. Puteţi conecta cu uşurinţă centrul dumneavoastră muzical wireless la alte echipamente media pentru a recepţiona şi transfera conţinut.

 • Amplificator digital de clasă D, pentru un sunet de calitate

  Amplificatorul digital de clasă D preia semnalul analogic, îl converteşte în semnal digital, amplificat ulterior digital. Semnalul intră apoi într-un filtru de demodulare pentru obţinerea rezultatului final. Rezultatul amplificat digital oferă toate avantajele sunetului digital, inclusiv calitate crescută. În plus, amplificatorul digital de clasă D are o eficienţă cu 90% mai mare faţă de amplificatoarele tradiţionale AB.

Vezi toate Specificaţile
 • Logo-urile Windows sunt mărci comerciale sau mărci comerciale înregistrate ale Microsoft Corporation în Statele Unite şi/sau în alte ţări.
 • Capacitate reală mai mică

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa