Bodygroom series 7000

  ap îngrijire corp rezistent la utilizarea sub duş

  Tundere puternică, bărbierit cu precizie

  Soluţia supremă completă, Series 7000 dispune de un aparat de tuns integrat pe o parte şi de un sistem de mulare delicat cu pielea pe cealaltă parte, pentru o tundere sau radere comodă şi confortabilă, peste tot sub linia gâtului. Vezi toate beneficiile

  Preț recomandat. Pentru reduceri și oferte speciale, descoperă ofertele mai jos: 347,00 LEI

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Bodygroom series 7000 ap îngrijire corp rezistent la utilizarea sub duş

Sistem de mulare pe piele, Pieptene integrat, 3-11 mm, Utiliz. fără fir 50 min/încărc 1 oră, Design cu două capete TT2040/32 Caută produse similare

Tundere puternică, bărbierit cu precizie

Peste tot sub linia gâtului

 • Se adaptează suprafeţei corpului pentru un ras de precizie

  Se adaptează suprafeţei corpului pentru un ras de precizie

  Sistemul de mulare pe piele prinde şi taie părul de diferite lungimi, fără să ai nevoie de mai multe instrumente sau de margini ascuţite pentru contactul cu pielea. Lamele bidirecţionale taie firele de păr mai lungi, care sunt apoi rase de suprafaţa de ras, pentru un rezultat mai precis. Flexibilitatea suplimentară a sistemului de mulare urmează fiecare unghi şi suprafaţă a corpului, pentru întocmai aspectul pe care ţi-l doreşti.

 • Vârfuri rotunjite şi folii hipoalergenice pentru confortul pielii

  Vârfuri rotunjite şi folii hipoalergenice pentru confortul pielii

  Sistemul pentru confortul pielii dispune de o folie hipoalergenică şi de vârfuri rotunjite, pentru a-ţi proteja pielea în timpul raderii.

 • Include pieptene reglabil, tunde părul de la 3-11 mm

  Include pieptene reglabil, tunde părul de la 3-11 mm

  Aparatul de tuns integrat şi pieptenele reglabil, cu 5 setări de lungime este conceput să ofere mai multă putere, pentru a tăia chiar şi firele de păr cele mai groase. Pentru a menţine lungimea de păr dorită sau pentru a obţine un aspect natural, reglează pieptenele la o lungime între 3-11 mm. Poţi folosi sistemul de radere de pe cealaltă parte, pentru un rezultat mai precis.

 • 50 de minute de utilizare fără fir, după o încărcare de 1 oră

  50 de minute de utilizare fără fir, după o încărcare de 1 oră

  Baterii NiMH de mare putere, pentru utilizare pe tot corpul, cu 50 de minute de utilizare fără fir, după o încărcare de 1 oră. Ledul pentru baterie indică nivelul de energie, respectiv când bateria este descărcată sau plină.

 • Uşor de curăţat şi utilizat în duş sau în afara acestuia

  Uşor de curăţat şi utilizat în duş sau în afara acestuia

  Asigură un rezultat confortabil şi eficient în duş sau în afara acestuia. Aparatul pentru îngrijire corporală este 100 % rezistent la apă, aşa că îl poţi clăti pur şi simplu după ce termini. Pentru firele de păr mai lungi, performanţa de tundere poate fi mai bună pe părul uscat.

 • Mâner ergonomic, pentru control maxim

  Mâner ergonomic, pentru control maxim

  Mânerul de cauciuc este conceput să asigure o manevrare optimă, chiar şi atunci când este umed, pentru un control mai bun în timpul utilizării în duş sau în afara acestuia.

 • 2 ani garanţie, tensiuni din întreaga lume, nu este necesară lubrifierea

  2 ani garanţie, tensiuni din întreaga lume, nu este necesară lubrifierea

  Toate produsele noastre de îngrijire sunt concepute să reziste. Acestea îţi sunt oferite cu o garanţie internaţională de 2 ani, pentru tensiunile din întreaga lume şi nu necesită niciodată lubrifiere.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa