Ceas cu alarmă

  Alarmă cu vibraţie cu două niveluri

  Treziţi-vă şi bucuraţi-vă de dimineţi minunate graţie acestui ceas subţire cu alarmă de la Philips. Acesta este prevăzut atât cu alarmă sonoră, cât şi cu vibraţie, pentru a vă putea începe ziua aşa cum vă doriţi. Fixaţi-l de pernă cu clema sau utilizaţi suportul pentru a-l afişa pe noptieră. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Alarmă cu vibraţie cu două niveluri

 • Indicatorul pentru baterie descărcată care vă informează despre nivelul de încărcare

  Indicatorul pentru baterie descărcată care vă informează despre nivelul de încărcare

  Indicatorul pentru baterie descărcată se aprinde când nivelul de încărcare este scăzut.

 • Repetaţi alarma pentru reluare suplimentară

  Repetaţi alarma pentru reluare suplimentară

  Pentru a nu dormi prea mult, radioul cu ceas Philips are o funcţie de amânare. Dacă alarma sună şi doriţi să mai dormiţi puţin, apăsaţi butonul Repetare alarmă o dată şi culcaţi-vă la loc. După nouă minute alarma va suna din nou. Puteţi continua să apăsaţi butonul Repetare alarmă la fiecare nouă minute până când opriţi alarma complet.

 • Alarmă cu vibraţie încorporată pentru o trezire delicată şi intimă

  Treziţi-vă liniştit graţie vibraţiilor delicate ale acestei caracteristici. Ajunge să glisaţi butonul de tip alarmă în modul vibraţie. La ora prestabilită, vibraţiile vor începe pentru a vă trezi. Impulsurile sunt localizate pentru a vă trezi doar pe dvs, nu şi pe partenerul(a) dvs. Cum modul de trezire al fiecărei persoane este diferit, sunt disponibile două niveluri de vibraţie. Cu toate acestea, chiar şi la cel mai înalt nivel, ceasul vă trimite vibraţii numai dvs., nu şi partenerului(ei) dvs. Persoanele cu somn profund pot opta pentru o sonerie ca alarmă de siguranţă, asigurându-se că vor începe ziua la timp.

 • Clemă comodă pentru prindere pe pernă

  Mergeţi la culcare liniştiţi. Acest ceas cu alarmă de la Philips este livrat cu o clemă opţională care vă permite să-l fixaţi comod pe pernă. Acest lucru vă asigură că găsiţi uşor ceasul şi că acesta nu cade din pat în timpul nopţii sau când începe să vibreze. Dacă doriţi, puteţi înlocui clema furnizată cu propria dvs. lavalieră. Ajunge să introduceţi lavaliera prin orificiul ceasului.

 • Design plat şi subţire pentru o aşezare confortabilă sub pernă

  Conceput pentru a sta sub pernă, acest ceas cu alarmă nu este numai foarte subţire, fiind proiectat fără colţuri ascuţite sau protuberanţe. Butoanele stau la suprafaţă şi suportul se pliază uniform şi în siguranţă, integrându-se în partea posterioară a carcasei. Cu acest ceas sub pernă, greu veţi şti unde se află şi vă puteţi bucura de confortul patului.

 • Suport pentru aşezare flexibilă pe noptiere

  Oferindu-vă o mare flexibilitate de utilizare, acest ceas este livrat cu un suport integrat. Când este aşezat pe o noptieră, ceasul se înclină uşor pentru o poziţie rezistentă şi pentru a oferi cel mai bun unghi de vizualizare. Apucarea cu un deget a suportului permite extinderea acestuia pentru o utilizare uşoară. Picioarele cauciucate asigură aşezarea fermă a ceasului fără să alunece. Suportul se pliază complet în poziţia iniţială permiţându-vă să aşezaţi într-o clipă ceasul sub pernă.

 • Utilizaţi soneria ca alarmă de siguranţă

  Pe lângă modul vibraţie, acest ceas are şi opţiunea de sonerie, permiţându-vă să alegeţi modul de a vă trezi. Puteţi opta să utilizaţi numai soneria, numai vibraţiile sau ambele. Persoanele cu somn profund vor fi liniştite alegând atât soneria, cât şi vibraţiile.

 • Trezire delicată pentru o experienţă de trezire plăcută

  Treziţi-vă natural cu Philips. Acest ceas trimite vibraţii pentru a vă trezi, începând cu cele mai delicate şi crescând gradual în intensitate. Oscilaţiile uşoare vă permit să vă treziţi natural, fără sunetul strident al alarmei. O trezire naturală înseamnă, de asemenea, că vă simţiţi mai energic(ă) şi gata să începeţi o nouă zi minunată.

 • Funcţionare cu baterii pentru a facilita poziţionarea şi portabilitatea

  Funcţionarea cu baterii este convenabilă pentru două baterii AA, pentru o portabilitate şi poziţionare optime.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa