Telecomandă multimedia

  Parcurgeţi instantaneu colecţia de muzică

  SRM7500 funcţionează ca un al doilea ecran pentru PC-ul dvs. multimedia. Acesta afişează melodiile convenabil, sortate după artist, album sau gen în palma dvs. Vă oferă libertatea de a alege aproape din orice loc din casă.

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Parcurgeţi instantaneu colecţia de muzică

Selectaţi melodiile din palmă

 • Nu este necesară configurare manuală

  Spre deosebire de alte aplicaţii de control la distanţă, care necesită introducerea unui cod de 3 cifre pentru identificarea unei firme şi a unei mărci, acest control încorporează instrucţiuni pas cu pas pentru configurarea echipamentului, indiferent de marcă.

 • Învăţare confortabilă cod IR de la altă telecomandă

  Funcţia de învăţare se referă la procesul prin care o telecomandă captează şi memorează semnalele IR de la alte telecomenzi, pentru a le utiliza ulterior. În cazul în care codurile dispozitivului nu sunt incluse în baza de date încorporată, acestea pot fi aflate întotdeauna de la telecomanda originală printr-o simplă îndreptare spre aceasta.

 • Controlează până la 7 dispozitive dintr-o selecţie de 10

  Telecomanda universală 7 în 1 vă permite să programaţi şi să manipulaţi până la 7 echipamente audio/video de aproape orice marcă. Telecomanda conţine codurile IR ale unei game largi de echipamente de divertisment de aproape orice marcă. Cu această telecomandă unică puteţi înlocui toate telecomenzile din casă.

 • Controlul mai multor dispozitive prin apăsarea unui singur buton

  În loc să operaţi componentele individual, controlul pe bază de activităţi uneşte funcţiile cele mai utilizate în activităţi precum "Vizualizarea unui film" sau "Ascultarea unui CD". Când un utilizator selectează 'vizualizarea unui film', în loc ca acesta să opereze fiecare echipament în parte - precum player-ul DVD, televizorul şi receptorul multimedia -, un singur buton acţionează toate comenzile necesare pentru a putea începe să urmăriţi filmul: porneşte televizorul, porneşte amplificatorul şi selectează intrarea corespunzătoare, porneşte player-ul DVD şi începe redarea.

 • Bază de date cu coduri IR pentru majoritatea dispozitivelor şi mărcilor

  Baza de date universală cu coduri IR constă într-o bibliotecă de coduri integrată într-o telecomandă specială. Această bibliotecă permite controlul prin telecomandă fără a mai fi necesară "învăţarea" semnalului. Puteţi selecta din baza de date seturile de coduri IR corecte pentru toate echipamentele audio/video aflate astăzi pe piaţă – indiferent de model sau marcă.

 • Parcurgeţi fişierele muzicale fără a folosi televizorul/monitorul

  Selectarea fişierului pe ecran este capacitate de a vizualiza şi selecta o listă de cântece, imagini şi filme de pe PC pe ecranul LCD al unei telecomenzi. Sistemul de comunicaţie RF bidirecţional încorporat telecomandă şi cheia software USB furnizată împreună cu aceasta, asigură transmiterea conţinutului din PC la telecomandă. Astfel, nu este nevoie să porniţi televizorul sau monitorul pentru a vizualiza meniul şi a selecta fişierele preferate.

 • Funcţionare prin pereţi cu ajutorul adaptorului USB bazat pe radio-frecvenţă

  Un adaptor USB este un adaptor care poate fi conectat în portul USB pentru a permite controlul dispozitivului respectiv când se află într-un dulap sau în altă cameră. Adaptorul USB şi telecomanda au încorporate modul de radio-frecvenţă (RF). Prin RF, cele două dispozitive comunică între ele. Comenzile de la telecomandă vor fi executate prin adaptorul USB, iar conţinutul echipamentului MediaCenter PC va fi vizibil pe ecranul LCD al telecomenzii prin adaptorul USB.

 • Compatibilă cu Media Center, WMP10-11, iTunes 6-7

  Pentru a asigura redarea melodiilor dvs. preferate de pe Microsoft Media Center (XP sau Vista), WMP10-11, iTunes 6-7, toate aceste formate sunt vizibile pe ecranul LCD al telecomenzii şi pot fi controlate de aceasta.

 • Cheie de acces direct pentru controlul unui Microsoft Media Center PC

  Pe telecomandă se află un buton verde dedicat Microsoft Media Center, care asigură accesul la meniul dedicat Microsoft Media Center PC.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa