Cameră Web pentru PC

  Cameră Web pentru PC

  Discutaţi toată ziua

  Imagine şi sunet excelente în timpul videochat-ului, cu un capac pentru obiectiv, pentru a proteja intimitatea, şi căşti care oferă confort de durată. În plus, camera Web are imagine îmbunătăţită de 1,3 megapixeli şi preluare clară a imaginii. Doar conectaţi şi discutaţi, foarte simplu!

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Discutaţi toată ziua

 • Capacul pentru obiectivul camerei Web protejează intimitatea

  Capacul pentru obiectivul camerei Web protejează intimitatea
 • Gestionare comodă a cablului camerei Web

  Gestionare comodă a cablului camerei Web
 • rezoluţie îmbunătăţită de 1,3 megapixeli pentru clipuri video şi fotografii

  Camera dvs. Web vă oferă o rezoluţie de 1.3 megapixeli (software îmbunătăţit) atât pentru clipuri video, cât şi pentru fotografii. Astfel, o puteţi folosi pentru a realiza fotografii de înaltă calitate, care îşi păstrează calitatea atunci când sunt imprimate la dimensiuni mari.

 • Plug-and-chat simplu pentru conectare rapidă

  Este suficient să conectaţi camera Web la portul USB al computerului. Este recunoscută de computer şi funcţionează imediat. Puteţi începe chatul video atât de simplu.

 • Microfon de cască deosebit de sensibil pentru captarea clară a vocilor

  Pentru conversaţii online clare şi neîntrerupte, aceste căşti sunt soluţia perfectă deoarece sunt dotate cu un microfon deosebit de sensibil care captează clar vocea dvs.

 • Clemă universală pentru cameră Web pentru desktop, notebook sau ecran

  Clema universală facilitează fixarea sigură a camerei Web pe orice desktop, notebook şi de asemenea pe ecrane LCD. Acest design este deosebit de sigur, iar camera Web nu se va deplasa sau cădea când sunteţi în mijlocul unei conversaţii.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa