Album foto digital

  Împărtăşiţi poveştile pe măsură ce au loc

  Rama foto digitală Philips SPH9608 este modalitatea perfectă de păstra legătura cu familia şi prietenii. Cu o configurare simplă, puteţi sincroniza wireless şi instantaneu fotografiile trimise prin e-mail şi fotografiile prietenilor dvs. de pe Facebook. Nu este necesar niciun PC şi niciun software. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Album foto digital

20, 3 cm (8"), Comandă tactilă pe ramă SPH9608/12 Caută produse similare

Împărtăşiţi poveştile pe măsură ce au loc

Sincronizaţi fotografii direct pe Facebook

 • 15 variante de ceasuri animate distractiv pentru a afişa ora cum vă place

  Afişaţi ora exactă cum vă place, cu o selecţie de 15 ceasuri animate distractiv.

 • Afişaj cu pornire/oprire automată la ore prestabilite pentru a economisi energie

  Un cronometru porneşte şi opreşte PhotoFrame la orele selectate de dumneavoastră, reducând consumul de energie în favoarea mediului şi economisind până la o treime din costurile PhotoFrame pentru energie.

 • Ecran complet tactil pentru o experienţă de vizionare deosebită

  Operarea albumului foto digital este la fel de uşoară ca deplasarea sau atingerea cu un deget. Ecranul complet tactil vă permite să mutaţi fotografii sau să adăugaţi şi să ştergeţi fotografii rapid şi uşor. Meniul cu pictograme conferă ramei foto digitale Philips uşurinţă în utilizare; operarea şi vizionarea devin o bucurie graţie ecranului tactil.

 • Primiţi fotografii prin e-mail direct în albumul dvs. foto

  Primiţi fotografii prin e-mail direct în albumul dvs. foto. Connected Photo Album este activat Wifi. Pur şi simplu introduceţi adresa dvs. de e-mail în album şi transmiteţi adresa familiei şi prietenilor. Când trimit o fotografie pe această adresă, aceasta apare automat într-o prezentare de diapozitive pe rama foto digitală Philips. Nu este necesar niciun PC sau software. Fotografiile trimise prin e-mail sunt de asemenea sortate automat în funcţie de expeditor astfel încât să le puteţi găsi mai uşor ulterior.

 • Sincronizaţi fotografii de pe Facebook, Flickr sau Picasa

  Vizionaţi evenimentele în momentul în care au loc. Connected Photo Album este activat Wifi, permiţându-vă să sincronizaţi automat fotografiile prietenilor dvs. prin intermediul conturilor reţelelor de socializare. Setaţi conturile foto preferate pe album şi apoi alegeţi oricare sau toate fotografiile de pe conturile Facebook, Picasa sau Flickr. Imediat ce unul dintre prietenii dvs. încarcă fotografii noi pe aceste conturi, dvs. le veţi găsi instantaneu în albumul dvs. foto. Chiar vă puteţi personaliza lista de prieteni utilizând setarea de confidenţialitate. Deoarece nu este necesar niciun PC sau software, aceasta reprezintă o modalitate distractivă şi uşoară de a rămâne în legătură cu familia şi prietenii.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa