Ramă digitală PhotoFrame

  Ramă digitală PhotoFrame

  Cea mai frumoasă vacanţă de până acum!

  Rama foto digitală Philips SPF4612, elegantă şi subţire, redă atât fotografii, cât şi clipuri video. Acum puteţi retrăi momentele preţioase la intensitate maximă - având culori, mişcări şi sunete vibrante. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Ramă digitală PhotoFrame

LCD digital de 25, 4 cm / 10" SPF4612/12 Caută produse similare

Cea mai frumoasă vacanţă de până acum!

 • Acţionare cu un singur buton – control total la distanţă de o atingere

  Acţionare cu un singur buton – control total la distanţă de o atingere

  Un buton mare este situat în partea superioară a camerei foto digitale Philips. Această acţionare cu un singur buton vă permite să comutaţi între cele mai utilizate funcţii ale ramei: pornire/oprire, prezentare diapozitive cu fotografii şi afişare ceas. Fiind un buton supradimensionat şi uşor accesibil, controlul este simplu şi rapid. De aceea îi spunem Sense and Simplicity!

 • Prezentare automată de diapozitive de pe cardul de memorie

  Prezentările automate de diapozitive pornesc de pe cardul de memorie, fiind utile în toate situaţiile în care nu doriţi să pierdeţi timpul copiind fotografiile pe PhotoFrame.

 • imagen Pro pentru culori clare, vibrante şi naturale ale pielii

  Tehnologia unică de optimizare a imaginilor Philips imagen vă analizează fotografiile automat pentru a corecta culoarea şi a regla setările pentru un contrast optim. imagen Pro este o tehnologie mai performantă de optimizare a imaginilor care conţine cele 3 elemente esenţiale de la imagen pentru obţinerea unui nivel sporit de acurateţe şi profunzime a culorii şi un contrast elegant. În plus, imagen Pro oferă o culoare a pielii îmbunătăţită, imagini mai clare şi vizualizarea fotografiilor fără pâlpâiri, un aspect foarte important în cazul imaginilor statice.

 • Afişaţi ora cu ceasuri distractive

  Comutaţi la modul ceas când nu aveţi nevoie să vizualizaţi fotografii. Instantaneu, rama PhotoFrame devine un ceas.

 • Afişaj cu pornire/oprire automată la ore prestabilite pentru a economisi energie

  Un cronometru porneşte şi opreşte PhotoFrame la orele selectate de dumneavoastră, reducând consumul de energie în favoarea mediului şi economisind până la o treime din costurile PhotoFrame pentru energie.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa