Ramă digitală PhotoFrame

  "...nu trebuia să te deranjezi!"

  Retrăiţi toate momentele şi experienţele de neuitat cu această PhotoFrame. Această ramă este concepută astfel încât să fie uşor de utilizat şi ecologică. Puteţi fi sigur că în timp ce vă bucuraţi de fotografii, aţi făcut o alegere bună pentru mediul înconjurător. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Ramă digitală PhotoFrame

7", Raport de afişare 4:3 SPF2047/10 Caută produse similare

"...nu trebuia să te deranjezi!"

 • imagen Pro pentru culori clare şi vibrante

  Tehnologia unică de optimizare a imaginilor Philips imagen vă analizează fotografiile automat pentru a corecta culoarea şi a regla setările pentru un contrast optim. imagen Pro este o tehnologie mai performantă de optimizare a imaginilor care conţine cele 3 elemente esenţiale de la imagen pentru obţinerea unui nivel sporit de acurateţe şi profunzime a culorii şi un contrast elegant. În plus, imagen Pro oferă o culoare a pielii îmbunătăţită, imagini mai clare şi vizualizarea fotografiilor fără pâlpâiri, un aspect foarte important în cazul imaginilor statice.

 • Raport de afişare 4:3 pentru o afişare optimă, fără distorsiuni

  Rama digitală PhotoFrame de la Philips asigură afişarea fotografiilor dumneavoastră la raportul de 4:3, pentru vizionarea optimă a acestora.

 • Redaţi strălucirea amintirilor vechi cu RadiantColor

  RadiantColor este o tehnologie Philips exclusivă pentru afişarea fotografiilor mai mici în raportul de afişare 4:3 prin extinderea culorii pe marginile unei fotografii afişate într-un ecran incomplet pe laturile întregului ecran, eliminând dungile negre şi distorsiunile raportului de afişare.

 • Prezentare automată de diapozitive din memoria USB sau de pe cardul de memorie

  Prezentările automate de diapozitive pornesc de pe orice unitate de memorie USB sau card de memorie, fiind utile în toate situaţiile în care nu doriţi să pierdeţi timpul copiind fotografiile pe PhotoFrame.

 • Orientare automată a fotografiilor pentru adaptarea modurilor portret şi peisaj

  Recunoaşterea automată a modului peisaj sau portret implică existenţa unui senzor care recunoaşte orientarea PhotoFrame şi afişează fiecare fotografie în poziţia corectă.

 • Distraţi-vă cu colegii: afişaţi mai multe fotografii într-o vizualizare

  Este un efect de diaporamă pentru afişarea fotografiilor sub forma unui colaj format automat şi aleatoriu din fotografii diferite pentru a evita marginile neatractive produse de fotografiile mai mici decât ecranul.

 • Ramă digitală PhotoFrame ecologică

  Ramele digitale Philips PhotoFrame sunt concepute şi produse conform principiilor noastre de design ecologic, ce au ca scop minimizarea impactului general asupra mediului prin consumul mai redus de energie, eliminarea substanţelor periculoase, greutatea redusă, ambalarea mai eficientă şi optimizarea reciclabilităţii.

 • Ecranul poate porni şi se poate opri la ore prestabilite pentru a economisi energie

  Un cronometru porneşte şi opreşte PhotoFrame la orele selectate de dumneavoastră, reducând consumul de energie în favoarea mediului şi economisind până la o treime din costurile PhotoFrame pentru energie.

 • Ramă din argint cu aspect cald, elegantă ca accesoriu

  Această ramă de accesorizare vă permite să actualizaţi aspectul ramei digitale Philips PhotoFrame atunci când doriţi. Rama din argint cu aspect cald, elegantă, adaugă o culoare proaspătă pentru a se potrivi oricărei locuinţe.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa