Cameră Web

  Creat pentru conectare

  Video-chat cu prietenii şi familia, cu stil. Staţia de conectare multifuncţională vă permite să o utilizaţi oriunde în cameră. Este suficient să deconectaţi camera Web, iar staţia va deveni un port USB uşor accesibil. Un pachet complet creat pentru conectare. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Creat pentru conectare

Video-chat la rezoluţie ridicată şi staţie de conectare USB

 • Păstraţi unitatea receptoare pe staţia de conectare la îndemână

  Păstraţi unitatea receptoare pe staţia de conectare la îndemână

  Staţia conectare oferă posibilitatea de stocare a unităţii receptoare, iar la unele modele, asigură şi încărcarea bateriei.

 • Adăugaţi imagini video şi sunet de calitate extraordinară în apeluri

  Camera Web a fost creată pentru a adăuga imagini video în apelurile dvs. prin Internet pentru a vă putea vedea şi auzi prietenii şi familia. funcţionează uşor şi rapid şi este pe deplin compatibilă cu tehnologiile viitoare!

 • Obiectiv rotativ pentru încadrare perfectă şi imagini naturale

  Obiectiv rotativ pentru încadrare perfectă şi imagini naturale. Obţineţi rapid şi uşor unghiul corect al camerei fără a avea nevoie să aşezaţi obiecte sub ea pentru a o înclina.

 • Microfon digital integrat pentru sunet de calitate

  Microfonul digital integrat vă permite să vorbiţi natural şi liber sau să adăugaţi sunet la înregistrarea unui videoclip.

 • 30 de cadre pe secundă

  Cu o rată de reîmprospătare de 30 de cadre pe secundă, veţi putea beneficia de apeluri video în mişcare şi culori naturale, fără instabilitatea produsă de unele camere Web

 • Rezoluţie Super VGA pentru imagini de înaltă calitate

  Camera Web capturează instantanee Video Graphics Array (VGA) de calitate (640x480) şi clipuri video fără scintilaţii pentru mesaje video. Cu rezoluţia VGA, camera dvs. Web devine o cameră de nivel profesional. Adăugaţi instantaneu fotografii în documente, pagini Web şi e-mailuri sau tipăriţi imagini la calitate fotografică.

 • Elemente optice din sticlă, de mare precizie pentru calitate îmbunătăţită

  Clar precum cristalul. Elementele optice din sticlă, de mare precizie vă garantează imagini de înaltă calitate pentru toate aplicaţiile, de la fotografiere la trimiterea de mesaje cu conţinut video. Lentilele finisate sunt acoperite cu un strat special pentru a le extinde durata de viaţă şi pentru a le proteja de uzură, rupere şi praf.

 • Compatibil cu MSN, Skype şi alte servicii gratuite de mesagerie

  Camera Web şi aplicaţia sa software au fost proiectate pentru a funcţiona cu toate sistemele de mesagerie. Adăugaţi imagini video în Skype, MSN Messenger, Yahoo!, AOL Messenger şi alte servicii gratuite de mesagerie. De asemenea, funcţionează cu Windows Messenger şi NetMeeting pentru videoconferinţe între mai multe persoane şi este proiectat pentru a fi compatibil cu tehnologiile viitoare.

 • Porniţi aplicaţia VLounge într-o secundă cu ajutorul butonului QuickLaunch

  Pentru a porni VLounge, apăsaţi butonul QuickLaunch

 • Preluaţi, arhivaţi şi gestionaţi imagini şi mesaje video cu VLounge

  Software pentru captarea, gestionarea şi arhivarea fotografiilor şi clipurilor video. Apăsând de numai câteva ori mouse-ul, veţi putea compune şi trimite mesaje video. Acest pachet software vă oferă toate instrumentele necesare pentru a putea profita la maxim de camera dvs. Web Philips.

 • Stativ desktop versatil cu obiectiv reglabil pentru orientare facilă

  Stativul desktop versatil este cea mai bună cale de montare a camerei Web departe de ecran. Acesta asigură mai multă înălţime pentru cameră şi îi asigură o bază robustă pentru a nu se putea răsturna.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa