Cameră Web

  Distracţie cu camera Web

  Video chat-ul devine o modalitate de divertisment datorită caracteristicilor, precum Schimbaţi fundalul, încadrări plus, efecte şi logo-uri amuzante. Tehnologia avansată a imaginii înseamnă că prietenii de departe se vor simţi întotdeauna aproape. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Distracţie cu camera Web

Exprimă-te

 • Schimbaţi fundalul

  Schimbaţi fundalul

  Înlocuiţi fundalul real şi păcăliţi-vă prietenii, făcându-i să creadă că vă aflaţi în altă parte! Vă puteţi mişca absolut normal în timp ce software-ul se va ocupa de modificarea fundalului din spatele dumneavoastră. Puteţi alege unul dintre cele 15 fundaluri, sau puteţi încărca şi proiecta un fundal propriu.

 • Adăugaţi-vă propriul logo pentru a personaliza transmisia prin web

  Adăugaţi-vă propriul logo pentru a personaliza transmisia prin web

  Personalizaţi webcast-urile sau blog-urile prin adăugarea unui logo personalizat. Software-ul special vă permite să introduceţi o imagine mică în oricare dintre colţurile unei transmisii video, în acelaşi mod în care apar logo-urile posturilor TV la televiziune.

 • Rezoluţie interpolată de 1,3 megapixeli, pentru o calitate excelentă a imaginii

  Camera dvs. Web vă oferă 1.3 megapixeli pentru o rezoluţie interpolată video şi foto. Astfel, o puteţi folosi pentru a realiza fotografii de înaltă calitate, care îşi păstrează calitatea atunci când sunt imprimate la dimensiuni mari.

 • Imagini omogene, cu 30 de cadre pe secundă

  Aşezaţi-vă confortabil şi savuraţi o experienţă de vizionare superioară, cu 30 de cadre pe secundă. Veţi avea parte de imagini video mai omogene şi de o experienţă spaţială de videochat mai bună.

 • Zoom digital 3x pentru prim-planuri superbe

  Apropiaţi şi îndepărtaţi pentru a obţine încadrarea perfectă pentru orice imagine. Zoomul este controlat integral de către dumneavoastră prin intermediul interfeţei de pe ecran în timp ce vizualizaţi imaginea pentru a o putea ajusta perfect.

 • Sistemul urmăreşte automat faţa

  Software-ul de ultimă generaţie al camerei detectează automat faţa dumneavoastră şi deplasează obiectivul pentru a vă urmări în timp ce vă mişcaţi. Rămâneţi în centrul imaginii chiar şi în timpul videoconferinţelor. Aveţi astfel libertatea de a vă exprima şi de a conversa natural.

 • Sunet de înaltă calitate datorită microfonului direcţional încorporat

  Experimentaţi sunetul de înaltă calitate datorită microfonului direcţional încorporat. Vorbiţi natural şi liber sau adăugaţi sunet la înregistrarea unui videoclip.

 • Reducerea zgomotului îmbunătăţeşte calitatea vocii

  Această tehnologie deosebită de reducere a zgomotului micşorează zgomotul de fundal şi îmbunătăţeşte calitatea vocii, atât în medii liniştite, cât şi în medii zgomotoase.

 • Încadrări şi efecte video amuzante

  Amuzaţi-vă interlocutorii cu elemente neaşteptate. Surprindeţi-vă prietenii purtând în jurul feţei una dintre cele zece rame tematice în funcţie de subiectul conversaţiei. Sau distraţi-i cu efectele video speciale care vă vor face să apăreţi ca imagine negativă, embosată sau distorsionată.

 • Funcţionează cu toate serviciile de mesagerie instantanee

  Camera Web şi aplicaţia sa software au fost proiectate pentru a funcţiona cu toate sistemele de mesagerie şi apelare de pe Internet. Adăugaţi imagini video în Skype, Windows Live Messenger, Yahoo! Messenger, AOL Instant Messenger şi alte servicii.

 • Software Philips CamSuite uşor de utilizat pentru a controla camera dumenavoastră Web

  Acest software special creat este uşor de utilizat şi vă permite controlarea camerei prin simpla apăsare a mouse-ului. Va apărea automat pe ecran în momentul în care efectuaţi apeluri video.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa