Cameră Web

  Cameră Web

  Distraţi-vă cu prietenii când efectuaţi un apel video!

  Când doriţi să menţineţi legătura şi să vă distraţi împreună cu familia şi prietenii, nimic nu poate fi mai util decât această cameră Web cu căşti. Uimiţi-i înlocuind fundalul dvs. real cu unul virtual. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Distraţi-vă cu prietenii când efectuaţi un apel video!

 • Adăugaţi imagini video şi sunet de calitate extraordinară în apeluri

  Camera Web a fost creată pentru a adăuga imagini video în apelurile dvs. prin Internet pentru a vă putea vedea şi auzi prietenii şi familia. funcţionează uşor şi rapid şi este pe deplin compatibilă cu tehnologiile viitoare!

 • Sistemul urmăreşte automat faţa

  Software-ul de ultimă generaţie al camerei detectează automat faţa dvs. şi deplasează obiectivul pentru a vă urmări în timp ce vă mişcaţi. Rămâneţi în centrul imaginii chiar şi în timpul videoconferinţelor. Aveţi astfel libertatea de a vă exprima şi de a conversa natural.

 • Microfon digital integrat pentru sunet de calitate

  Microfonul digital integrat vă permite să vorbiţi natural şi liber sau să adăugaţi sunet la înregistrarea unui videoclip.

 • 30 de cadre pe secundă

  Cu o rată de reîmprospătare de 30 de cadre pe secundă, veţi putea beneficia de apeluri video în mişcare şi culori naturale, fără instabilitatea produsă de unele camere Web

 • Elemente optice din sticlă, de mare precizie pentru calitate îmbunătăţită

  Clar precum cristalul. Elementele optice din sticlă, de mare precizie vă garantează imagini de înaltă calitate pentru toate aplicaţiile, de la fotografiere la trimiterea de mesaje cu conţinut video. Lentilele finisate sunt acoperite cu un strat special pentru a le extinde durata de viaţă şi pentru a le proteja de uzură, rupere şi praf.

 • Montare stabilă pe orice monitor, laptop sau birou

  Stativul multifuncţional facilitează montarea camerei Web pe orice monitor, laptop, notebook sau suprafaţă plată.

 • Creaţi mesaje V-mail şi controlaţi-vă camera Web cu VLounge Premium

  Creaţi şi trimiteţi mesaje V-mail în câteva secunde. VLounge este o aplicaţie software sofisticată pentru captura, gestionarea şi arhivarea fotografiilor şi a clipurilor video prin numai câteva apăsări de mouse. De asemenea, poate fi utilizat pentru administrarea funcţiei de urmărire a feţei şi a celei de zoom digital pentru a beneficia de un control maxim.

 • Porniţi aplicaţia VLounge într-o secundă cu ajutorul butonului QuickLaunch

  Pentru a porni VLounge, apăsaţi butonul QuickLaunch

 • Compatibil cu MSN, Skype şi alte servicii gratuite de mesagerie

  Camera Web şi aplicaţia sa software au fost proiectate pentru a funcţiona cu toate sistemele de mesagerie. Adăugaţi imagini video în Skype, MSN Messenger, Yahoo!, AOL Messenger şi alte servicii gratuite de mesagerie. De asemenea, funcţionează cu Windows Messenger şi NetMeeting pentru videoconferinţe între mai multe persoane şi este proiectat pentru a fi compatibil cu tehnologiile viitoare.

 • Buton Snapshot pentru instantanee

  Printr-o simplă apăsare a acestui buton, camera Web realizează automat o fotografie, care poate fi inserată într-un e-mail, pe o pagină Web sau într-un document.

 • Căşti mutimedia şi microfon girafă pentru sunet de cea mai bună calitate

  Căştile multimedia livrate cu această cameră Web asigură un confort sporit pentru video-chat şi alte activităţi interactive online. Conţine un microfon girafă integrat în design, astfel încât, indiferent unde mergeţi, vocea dvs. va fi înregistrată la acelaşi nivel pentru a beneficia de cea mai bună calitate a sunetului.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa