Cameră Web

  Cameră Web uşor de folosit

  Certificatul pentru Skype garantează calitatea înaltă de video-chat prin rezoluţia de 1,3 megapixeli, zoom digital 3x şi funcţia reducere zgomot. Simplitatea funcţiei plug & play uşurează comunicarea, alături de căştile multimedia Philips. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Cameră Web uşor de folosit

Păstraţi legătura

 • Rezoluţie interpolată de 1,3 megapixeli, pentru o calitate excelentă a imaginii

  Camera dvs. Web vă oferă 1.3 megapixeli pentru o rezoluţie interpolată video şi foto. Astfel, o puteţi folosi pentru a realiza fotografii de înaltă calitate, care îşi păstrează calitatea atunci când sunt imprimate la dimensiuni mari.

 • Imagini omogene, cu 30 de cadre pe secundă

  Aşezaţi-vă confortabil şi savuraţi o experienţă de vizionare superioară, cu 30 de cadre pe secundă. Veţi avea parte de imagini video mai omogene şi de o experienţă spaţială de videochat mai bună.

 • Zoom digital 3x pentru prim-planuri superbe

  Apropiaţi şi îndepărtaţi pentru a obţine încadrarea perfectă pentru orice imagine. Zoomul este controlat integral de către dumneavoastră prin intermediul interfeţei de pe ecran în timp ce vizualizaţi imaginea pentru a o putea ajusta perfect.

 • Sistemul urmăreşte automat faţa

  Software-ul de ultimă generaţie al camerei detectează automat faţa dumneavoastră şi deplasează obiectivul pentru a vă urmări în timp ce vă mişcaţi. Rămâneţi în centrul imaginii chiar şi în timpul videoconferinţelor. Aveţi astfel libertatea de a vă exprima şi de a conversa natural.

 • Corp rotativ ce permite orientarea camerei în orice poziţie doriţi

  Bucuraţi-vă de libertatea simplă a conversaţiei prin camera Web cu ajutorul corpului rotativ al acesteia, care vă permite să orientaţi camera în orice poziţie doriţi. Puteţi roti camera la 360° în orice direcţie pentru a filma orice loc din încăpere, fără a muta camera Web.

 • Certificat pentru Skype

  Această cameră Web a fost certificată de către Skype. Astfel, puteţi fi siguri de calitatea înaltă a imaginilor şi a sunetului, de apelarea gratuită şi mesageria instantanee oriunde în lume.

 • Reducerea zgomotului îmbunătăţeşte calitatea vocii

  Această tehnologie deosebită de reducere a zgomotului micşorează zgomotul de fundal şi îmbunătăţeşte calitatea vocii, atât în medii liniştite, cât şi în medii zgomotoase.

 • Căşti mutimedia şi microfon cap pentru sunet de cea mai bună calitate

  Împreună cu camera Web este livrat un set de căşti multimedia Philips. Microfonul cap asigură calitatea optimă a sunetului şi utilizarea comodă.

 • Uşor de configurat şi de utilizat

  Configurarea şi utilizarea camerei dvs. Web este uşoară ca "Bună ziua". 1. Instalaţi software-ul 2. Conectaţi camera 3. Efectuaţi apeluri video instantaneu

 • Funcţionează cu toate serviciile de mesagerie instantanee

  Camera Web şi aplicaţia sa software au fost proiectate pentru a funcţiona cu toate sistemele de mesagerie şi apelare de pe Internet. Adăugaţi imagini video în Skype, Windows Live Messenger, Yahoo! Messenger, AOL Instant Messenger şi alte servicii.

 • Fotografiaţi, arhivaţi şi gestionaţi imaginile cu VLounge

  Software pentru captarea, gestionarea şi arhivarea fotografiilor şi clipurilor video. Apăsând de numai câteva ori mouse-ul, veţi putea compune şi trimite mesaje video. Acest pachet software vă oferă toate instrumentele necesare pentru a putea profita la maxim de camera dvs. Web Philips.

 • Butonul Snapshot vă permite să realizaţi instantanee superbe

  Printr-o simplă apăsare a acestui buton, camera Web realizează automat o fotografie. Este un mod distractiv de a împărtăşi fotografiile dvs., adăugându-le într-un e-mail, pe o pagină Web sau într-un document.

 • Se montează în siguranţă pe orice monitor, laptop sau birou

  Stativul multifuncţional facilitează montarea camerei Web pe orice monitor, laptop sau birou. Designul a fost conceput să ofere siguranţă, fără a permite mişcarea sau căderea camerei atunci când vă aflaţi în mijlocul unei conversaţii.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa