Cameră Web

  Cameră Web

  Video-chat la rezoluţii înalte

  Finisajul negru şi designul miniatural face această cameră Web să arate la fel de bine ca şi imaginile de înaltă rezoluţie pe care le realizează. Piciorul său solid se fixează sigur pe orice monitor şi vă oferă posibilitatea să pivotaţi camera 360° pentru a o orienta spre orice colţ al camerei. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Video-chat la rezoluţii înalte

 • Buton Snapshot pentru instantanee

  Printr-o simplă apăsare a acestui buton, camera Web realizează automat o fotografie, care poate fi inserată într-un e-mail, pe o pagină Web sau într-un document.

 • Automatic Picture Optimizer pentru calitate superioară a imaginii

  Sistemul Automatic Picture Optimizer vă ajută să exploataţi la maxim camera dvs. Web, reglând automat setările pentru cameră şi imagine pentru a corespunde luminii disponibile.

 • 30 de cadre pe secundă

  Cu o rată de reîmprospătare de 30 de cadre pe secundă, veţi putea beneficia de apeluri video în mişcare şi culori naturale, fără instabilitatea produsă de unele camere Web

 • Microfon extern independent pentru libertate de înregistrare

  Beneficiind de un microfon extern separat, aveţi libertatea de a-l dispune în locul în care captează cel mai bine vocea dvs. pentru a putea conversa relaxat prin video-chat. Acum, puteţi adăuga sunet de înaltă calitate în clipurile dvs. video sau în conversaţiile prin video-chat.

 • Rezoluţie Super VGA pentru imagini de înaltă calitate

  Camera Web capturează instantanee Video Graphics Array (VGA) de calitate (640x480) şi clipuri video fără scintilaţii pentru mesaje video. Cu rezoluţia VGA, camera dvs. Web devine o cameră de nivel profesional. Adăugaţi instantaneu fotografii în documente, pagini Web şi e-mailuri sau tipăriţi imagini la calitate fotografică.

 • Răsuciţi camera 360° pe articulaţia sa pivotantă

  Bucuraţi-vă de libertatea simplă a conversării prin cameră Web beneficiind de acest design confortabil cu articulaţie pivotantă. Puteţi răsuci camera 360° în orice direcţie pentru a filma orice loc din cameră fără a muta deloc camera Web.

 • Preluaţi, arhivaţi şi gestionaţi imagini şi mesaje video cu VLounge

  Software pentru captarea, gestionarea şi arhivarea fotografiilor şi clipurilor video. Apăsând de numai câteva ori mouse-ul, veţi putea compune şi trimite mesaje video. Acest pachet software vă oferă toate instrumentele necesare pentru a putea profita la maxim de camera dvs. Web Philips.

 • Compatibil cu MSN, Skype şi alte servicii gratuite de mesagerie

  Camera Web şi aplicaţia sa software au fost proiectate pentru a funcţiona cu toate sistemele de mesagerie. Adăugaţi imagini video în Skype, MSN Messenger, Yahoo!, AOL Messenger şi alte servicii gratuite de mesagerie. De asemenea, funcţionează cu Windows Messenger şi NetMeeting pentru videoconferinţe între mai multe persoane şi este proiectat pentru a fi compatibil cu tehnologiile viitoare.

 • Program de management al instalării pentru configurare uşoară

  Instalaţi camera Web în câteva secunde cu programul accesibil de management al instalării. Este suficient să urmaţi instrucţiunile simple, pas cu pas şi veţi obţine o instalare a camerei Web perfect compatibilă cu computerul dvs.

 • Montare stabilă pe orice monitor, laptop sau birou

  Stativul multifuncţional facilitează montarea camerei Web pe orice monitor, laptop, notebook sau suprafaţă plată.

 • Obiectiv rotativ pentru încadrare perfectă şi imagini naturale

  Obiectiv rotativ pentru încadrare perfectă şi imagini naturale. Obţineţi rapid şi uşor unghiul corect al camerei fără a avea nevoie să aşezaţi obiecte sub ea pentru a o înclina.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa