Cameră PC

  Performanţe pur şi simplu superioare!

  Dacă doriţi să pătrundeţi în fascinantul univers al video chat-ului şi al video mail-urilor, SPC 300NC reprezintă cea mai bună modalitatea de a fi on-line şi de a participa la acţiuni live. Este livrat cu tot ceea ce aveţi nevoie, inclusiv cu software-ul pentru v-mail. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Performanţe pur şi simplu superioare!

Mesagerie video live

 • Imagini omogene, cu 30 de cadre pe secundă

  Aşezaţi-vă confortabil şi savuraţi o experienţă de vizionare superioară, cu 30 de cadre pe secundă. Veţi avea parte de imagini video mai omogene şi de o experienţă spaţială de videochat mai bună.

 • Rezoluţie VGA (640x480) pentru imagini clare

  VGA (640 x 480) înseamnă că aproximativ 300.000 pixeli compun imaginea. Această rezoluţie VGA asigură imagini clare ce pot fi utilizate în documente, pagini Web şi e-mailuri.

 • Încercaţi noile servicii de mesagerie instantanee

  Adăugaţi clipuri video în Yahoo!, MSN şi AOL Messenger. Această cameră funcţionează şi cu Windows Messenger şi NetMeeting.

 • Microfon extern pentru o poziţionare optimă

  Microfonul extern separat vă oferă posibilitatea de amplasare în poziţia optimă, pentru un video-chat online relaxat.

 • Software V(ideo)Launch

  Software pentru captarea, gestionarea şi arhivarea fotografiilor şi clipurilor video. Apăsând de numai câteva ori mouse-ul, veţi putea compune şi trimite mesaje video. Acest pachet software vă oferă toate instrumentele necesare pentru a putea profita la maxim de camera PC Philips.

 • Buton VLounge QuickLaunch pentru operare instantanee

  Pentru a porni aplicaţia VLounge, apăsaţi butonul QuickLaunch

 • Butonul Snapshot vă permite să realizaţi instantanee superbe

  Printr-o simplă apăsare a acestui buton, camera Web realizează automat o fotografie. Este un mod distractiv de a împărtăşi fotografiile dvs., adăugându-le într-un e-mail, pe o pagină Web sau într-un document.

 • Obiectiv rotativ pentru încadrare perfectă şi imagini naturale

  Obiectiv rotativ pentru încadrare perfectă şi imagini naturale. Obţineţi rapid şi uşor unghiul corect al camerei fără a avea nevoie să aşezaţi obiecte sub ea pentru a o înclina.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa