Cameră PC

  Cameră PC

  Performanţe pur şi simplu superioare!

  Camera PC SPC 200NC este un mijloc ideal de iniţiere în fascinanta lume a transmisiilor video on-line, asigurând o imagine naturală pentru video-conversaţiile Internet de bandă largă Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Performanţe pur şi simplu superioare!

Mesagerie video live

 • Imagini omogene, cu 30 de cadre pe secundă

  Aşezaţi-vă confortabil şi savuraţi o experienţă de vizionare superioară, cu 30 de cadre pe secundă. Veţi avea parte de imagini video mai omogene şi de o experienţă spaţială de videochat mai bună.

 • Rezoluţie VGA (640x480) pentru imagini clare

  VGA (640 x 480) înseamnă că aproximativ 300.000 pixeli compun imaginea. Această rezoluţie VGA asigură imagini clare ce pot fi utilizate în documente, pagini Web şi e-mailuri.

 • Încercaţi noile servicii de mesagerie instantanee

  Adăugaţi clipuri video în Yahoo!, MSN şi AOL Messenger. Această cameră funcţionează şi cu Windows Messenger şi NetMeeting.

 • Microfon extern pentru o poziţionare optimă

  Microfonul extern separat vă oferă posibilitatea de amplasare în poziţia optimă, pentru un video-chat online relaxat.

 • Funcţionează cu toate aplicaţiile software de editare a imaginilor

  Realizaţi fotografii la calitate VGA (640x480) şi clipuri video fără scintilaţii. Această cameră PC funcţionează cu toate programele de editare de imagine, cum ar fi Arcsoft's VideoImpression, Adobe Photoshop şi multe altele.

 • Butonul Snapshot vă permite să realizaţi instantanee superbe

  Printr-o simplă apăsare a acestui buton, camera Web realizează automat o fotografie. Este un mod distractiv de a împărtăşi fotografiile dvs., adăugându-le într-un e-mail, pe o pagină Web sau într-un document.

 • Obiectiv rotativ pentru încadrare perfectă şi imagini naturale

  Obiectiv rotativ pentru încadrare perfectă şi imagini naturale. Obţineţi rapid şi uşor unghiul corect al camerei fără a avea nevoie să aşezaţi obiecte sub ea pentru a o înclina.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa