Cameră Web

  Semnal video HD şi calitate excelentă a sunetului

  Camera SPC1300 duce calitatea video la un nou nivel. Cele 90 de cadre pe secundă, tehnologiile Pixel Plus 2 şi Digital Natural Motion şi cele două microfoane direcţionale digitale creează un pachet imbatabil. Comunicaţii video la un alt nivel! Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Semnal video HD şi calitate excelentă a sunetului

 • 6 megapixeli, pentru o calitate excelentă a imaginii

  Tehnologia de ultimă oră permite atingerea unei rezoluţii de 6 MP pentru fotografii, la o calitate suficient de ridicată pentru a tipări imagini de dimensiunea unui poster, la rezoluţie mare. Software-ul special permite atingerea unei rezoluţii interpolate de 2 MP pentru streaming video.

 • 90 de cadre pe secundă pentru imagini fără scintilaţii

  Rata de reîmprospătare ultra-rapidă de 90 de cadre pe secundă produce imagini incredibil de stabile, perfecte pentru conferinţele video faţă-în-faţă şi monitorizare de la distanţă.

 • Zoom digital 8x pentru prim-planuri superbe

  Apropiaţi şi îndepărtaţi pentru a obţine încadrarea perfectă pentru orice imagine. Zoomul este controlat integral de către dumneavoastră prin intermediul interfeţei de pe ecran în timp ce vizualizaţi imaginea pentru a o putea ajusta perfect.

 • Tehnologie Pixel Plus 2 pentru detalii mai fine, profunzime şi claritate

  Cu tehnologia Pixel Plus 2, camera dumneavoastră Web va genera întotdeauna imagini naturale, clare, cu detalii incredibile. Toate acestea, mulţumită procesorului Pixel Plus 2 - o tehnologie TV inovatoare, special creată pentru fişierele video de pe PC. Aceasta creşte numărul de linii şi numărul de pixeli, pentru a obţine cele mai bune imagini posibil.

 • Obiectivul panoramic permite includerea mai multor persoane în imagine

  Obiectivul panoramic, de înaltă calitate, oferă un câmp vizual mai larg. Obiectivul panoramic funcţionează în acelaşi mod ca orice obiectiv foto panoramic şi permite includerea mai multor persoane în imagine, fără pierderi de calitate video.

 • Sistemul urmăreşte automat faţa

  Software-ul de ultimă generaţie al camerei detectează automat faţa dumneavoastră şi deplasează obiectivul pentru a vă urmări în timp ce vă mişcaţi. Rămâneţi în centrul imaginii chiar şi în timpul videoconferinţelor. Aveţi astfel libertatea de a vă exprima şi de a conversa natural.

 • Detectarea mişcării, pentru o monitorizare eficientă a casei

  Cu funcţia specială de detectare a mişcării, puteţi înregistra tot ce se întâmplă în casă atunci când sunteţi plecat. Puteţi seta camera în modul de detectare a mişcării atunci când plecaţi de acasă şi înregistrarea va începe automat la detectarea unei mişcări în cameră.

 • Anularea zgomotului şi ecoului, pentru o calitate optimă a sunetului

  Această tehnologie de reducere a zgomotului micşorează zgomotul de fundal şi îmbunătăţeşte calitatea vocii, atât în medii liniştite, cât şi în medii foarte zgomotoase. De asemenea, suprimă ecourile, astfel încât interlocutorul să vă audă vocea clar.

 • Două microfoane direcţionale, cu sistem de procesare avansată a vocii

  Acum veţi fi auzit clar şi tare de interlocutor. Combinaţia dintre software-ul avansat de procesare a vocii şi cele două microfoane omnidirecţionale va genera un sunet fără cusur. Spectrul audio foarte larg oferă libertate de mişcare şi sunet excelent, chiar şi atunci când se află mai multe persoane în spatele camerei.

 • Transmisii video pe web la calitate TV

  Această cameră este perfectă pentru transmisii video pe web, mulţumită calităţii excelente a imaginilor. Puteţi împărtăşi înregistrări video cu prietenii şi familia sau le puteţi transmite pe Internet.

 • Digital Natural Motion pentru imagini în mişcare line

  Philips a inventat Digital Natural Motion pentru a elimina efectele de trepidaţie observate la imaginile în mişcare. Digital Natural Motion estimează mişcarea din imagine şi corectează trepidaţiile atât din transmisiile TV, cât şi din materialul de pe DVD. Rezultatul constă într-o reproducere omogenă a mişcării şi o definiţie excelentă.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa