Cameră Web

  Conexiune superbă, realistă

  SPC1000NC este cel mai bun mijloc de comunicare cu prietenii. Semnalul video de înaltă rezoluţie şi sunetul natural vor satisface chiar şi cele mai exigente pretenţii. Este ca şi cum aţi fi în aceeaşi cameră cu prietenii dumenavoastră. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Conexiune superbă, realistă

 • Adăugaţi-vă propriul logo pentru a personaliza transmisia prin web

  Adăugaţi-vă propriul logo pentru a personaliza transmisia prin web

  Personalizaţi webcast-urile sau blog-urile prin adăugarea unui logo personalizat. Software-ul special vă permite să introduceţi o imagine mică în oricare dintre colţurile unei transmisii video, în acelaşi mod în care apar logo-urile posturilor TV la televiziune.

 • Schimbaţi fundalul

  Schimbaţi fundalul

  Înlocuiţi fundalul real şi păcăliţi-vă prietenii, făcându-i să creadă că vă aflaţi în altă parte! Vă puteţi mişca absolut normal în timp ce software-ul se va ocupa de modificarea fundalului din spatele dumneavoastră. Puteţi alege unul dintre cele 15 fundaluri, sau puteţi încărca şi proiecta un fundal propriu.

 • 5 megapixeli, pentru o calitate excelentă a imaginii

  Tehnologia de ultimă oră permite atingerea unei rezoluţii de 5 MP pentru fotografii, la o calitate suficient de ridicată pentru a tipări imagini de dimensiunea unui poster, la rezoluţie mare. Software-ul special permite atingerea unei rezoluţii interpolate de 2 MP pentru streaming video.

 • Atmosferă naturală la 60 de cadre pe secundă

  Creaţi videoclipuri naturale, la 60 de cadre pe secundă. Acest nivel de calitate este ideal pentru videochat cu prietenii şi monitorizare de înaltă calitate.

 • Zoom digital 5x pentru prim-planuri superbe

  Apropiaţi şi îndepărtaţi pentru a obţine încadrarea perfectă pentru orice imagine. Zoomul este controlat integral de către dumneavoastră prin intermediul interfeţei de pe ecran în timp ce vizualizaţi imaginea pentru a o putea ajusta perfect.

 • Obiectivul din sticlă, de precizie, oferă o claritate mai mare a imaginilor

  Clar precum cristalul. Obiectivul din sticlă, de mare precizie vă garantează imagini de înaltă calitate pentru toate aplicaţiile, de la fotografiere la trimiterea de mesaje cu conţinut video. Lentilele finisate sunt acoperite cu un strat special pentru a le extinde durata de viaţă şi pentru a le proteja de uzură, zgâriere şi praf.

 • Obiectivul panoramic permite includerea mai multor persoane în imagine

  Obiectivul panoramic, de înaltă calitate, oferă un câmp vizual mai larg. Obiectivul panoramic funcţionează în acelaşi mod ca orice obiectiv foto panoramic şi permite includerea mai multor persoane în imagine, fără pierderi de calitate video.

 • Sistemul urmăreşte automat faţa

  Software-ul de ultimă generaţie al camerei detectează automat faţa dumneavoastră şi deplasează obiectivul pentru a vă urmări în timp ce vă mişcaţi. Rămâneţi în centrul imaginii chiar şi în timpul videoconferinţelor. Aveţi astfel libertatea de a vă exprima şi de a conversa natural.

 • Microfon direcţional integrat, pentru un sunet clar

  Microfonul direcţional preia doar vocea dumenavoastră, astfel încât veţi putea vorbi natural şi nu va fi nevoie să staţi excesiv de aproape de microfon, pentru a fi auzit. Microfonul elimină automat zgomotul de fundal şi generează un sunet mult mai natural.

 • Încadrări şi efecte video amuzante

  Amuzaţi-vă interlocutorii cu elemente neaşteptate. Surprindeţi-vă prietenii purtând în jurul feţei una dintre cele zece rame tematice în funcţie de subiectul conversaţiei. Sau distraţi-i cu efectele video speciale care vă vor face să apăreţi ca imagine negativă, embosată sau distorsionată.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa