Boxe multimedia 2.0

  Boxă pentru calculator cu sunet de înaltă fidelitate

  Înglobând un bas wOOx puternic şi o boxă pentru acute cu dom de mătase de înaltă definiţie într-o carcasă elegantă cu parte frontală din aluminiu, boxele Philips SPA8210/12 au un aspect şi un sunet la fel de minunate! Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Boxe multimedia 2.0

Boxa pentru acute cu dom de mătase, Boxă 3", Ieşire căşti, Intrare audio, 110 W, Amplificator de bas SPA8210/12 Caută produse similare

Boxă pentru calculator cu sunet de înaltă fidelitate

Obsedat de sunet

 • Design boxe în formă de haltere pentru un sunet natural şi echilibrat

  Design boxe în formă de haltere pentru un sunet natural şi echilibrat

  Cu un design al boxelor în formă de haltere, tweeter-ul cu gamă înaltă este poziţionat în punctul din mijloc dintre două woofere cu frecvenţă mai redusă. În acest produs, difuzorul wooferului este situat în partea superioară şi tweeterul în mijloc; Philips a patentat tehnologia wOOx la baza boxelor. Această configuraţie generează un sunet mai echilibrat, astfel că efectul audio este în general unul mult mai natural. Finisajul de înaltă calitate al acestei boxe de calitate vă va satisface şi va completa alegerea dvs. de echipament audio.

 • Putere totală de ieşire 40 W RMS

  Putere totală de ieşire 40 W RMS

  Această boxă Philips are o putere totală de ieşire de 40 W RMS. RMS se referă la rădăcina pătrată a mediei aritmetice, care este o unitate de măsură tipică pentru puterea sonoră sau, mai bine spus, puterea electrică transferată de la un amplificator audio la o boxă, care este măsurată în waţi. Valoarea puterii electrice furnizate la boxă şi sensibilitatea acesteia determină puterea sonoră care este generată. Cu cât este mai mare puterea, cu atât mai bună este puterea sonoră emisă de boxă.

 • Boxă pentru acute cu dom de mătase, pentru un sunet clar, de cristal

  Boxă pentru acute cu dom de mătase, pentru un sunet clar, de cristal

  Boxa pentru acute cu dom de mătase susţine o diafragmă fabricată cu mătase, un material superior celorlalte utilizate la boxele pentru acute obişnuite. Mătasea folosită în diafragmă are caracteristici de insonorizare superioare, iar textura sa moale asigură reducerea la minimum a fragmentării acustice. În consecinţă, sunetul produs de o boxă pentru acute cu dom de mătase este lin, cald şi are o gamă amplă.

 • Tehnologie wOOx pentru bas amplu dar precis, fără distorsiune

  Tehnologie wOOx pentru bas amplu dar precis, fără distorsiune

  Tehnologia wOOx este un concept revoluţionar ce vă permite să auziţi şi să simţiţi basul profund, mai amplu decât în orice alt sistem audio. Difuzoarele speciale lucrează în armonie cu amplificatorul de bas wOOx, iar coordonarea precisă dintre difuzorul principal şi tweeter asigură o tranziţie lină de la frecvenţele joase-medii la cele înalte. Suspensia duală şi construcţia de tip sandwich perfect simetrică oferă o bază precisă, fără distorsionări. Tehnologia wOOx produce un bas dinamic de calitate, utilizând integral volumul boxei pentru a creşte cu adevărat impactul muzicii.

 • Intrare auxiliară şi ieşire căşti comode pe partea din faţă a boxei

  Intrare auxiliară şi ieşire căşti comode pe partea din faţă a boxei

  Acum vă puteţi bucura de muzica dvs. preferată şi de divertisment mult mai uşor şi mai comod, prin intermediul intrării auxiliare şi a mufei de ieşire audio pentru căşti, de pe partea frontală a boxelor. În mod normal, dacă doriţi să conectaţi alt dispozitiv decât PC-ul, trebuie să scoateţi mufa pentru căşti de 3,5 mm din calculator şi acest lucru nu este întotdeauna convenabil. Dar cu opţiunile de intrare aux şi ieşire audio din partea frontală, puteţi asculta muzică rapid şi cu uşurinţă, din aproape orice dispozitiv.

 • Parte frontală metalică din aluminiu

  Design şi calitate premium. Boxele frontale sunt realizate dintr-o singură bucată de aluminiu anodizat lustruit - acelaşi material utilizat pentru fabricarea aeronavelor. Aluminiul, curbat pentru a crea o cameră acustică ideală, optimizează sunetul redat care devine fidel, puternic, natural şi de o claritate extraordinară.

 • Material driver PP

  Materialul din (PP) polipropilenă al driverului, care este moale, îmbunătăţeşte sunetele de înaltă frecvenţă. Acesta poate contribui la producerea şi redarea unui sunet pur cu o claritate şi un balans îmbunătăţite. Mai uşor de integrat în tweeter, utilizarea acestui material cu greutate redusă are ca efect reducerea vibraţiilor.

 • Difuzorul bine amortizat reduce vibraţiile şi distorsiunile sunetului

  În mod normal, un singur difuzor are parte de vibraţii specifice împărţirii frecvenţei lângă marginea diafragmei, care conduce adesea la anumite distorsiuni ale sunetului. Modul de a depăşi această problemă este de a utiliza mylar, un material mult mai uşor, din monomeri uniformi, care este utilizat mai uzual, în jurul conului difuzorului. Înconjurând conul ca un inel perfect simetric, efectul de amortizare rezultat suprimă vibraţiile asincrone, generând un sunet mai echilibrat şi mai natura.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa