Boxe multimedia 2.1

  Boxe multimedia 2.1

  Sunet dinamic

  Suntem perfecte pentru muzică,voce şi coloane sonore. Vom da viaţă sunetelor din notebook-ul, PC-ul sau MP3 player-ul dvs. şi vă va impresiona puterea sonoră superioară, performanţa sonoră îmbunătăţită şi designul modern.

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Sunet dinamic

 • Tehnologia SPD™ cu port de bas inovator, pentru tonuri profunde, uniforme

  Tehnologia SPD™ cu port de bas inovator, pentru tonuri profunde, uniforme

  Tehnologia cu port de bas Sound Purification Duct (SPD) de la Philips oferă tonuri profunde, pure ale sunetului de bas original. Folosind un material moale SPD pentru procesarea suprafeţei interioare a tubului de bas, amortizarea acustică specială inventată de Philips reduce turbulenţele zgomotelor şi stabilizează frecvenţa de acord. Testele tehnice şi pe consumatorii Philips confirmă faptul că acest amortizor oferă un bas cu o calitate mai pură şi mai puţin colorată.

 • Design de subwoofer cu filtru de bandă, pentru reproducerea fidelă a basului

  Design de subwoofer cu filtru de bandă, pentru reproducerea fidelă a basului

  Cu designul său compact, acest subwoofer cu filtru de bandă are două camere de volum, pentru a crea spaţiu superior pentru aer şi a oferi un sunet de bas mai bun, în general, cu balans mai bun şi cu distorsiuni mai puţine. Energia audio de la difuzorul central este concentrată mai eficient în intervalul dorit de ieşire în frecvenţă, producând o imagine generală a sunetului, care este concentrată mai bine şi reprodusă mai fidel.

 • Difuzorul bine amortizat reduce vibraţiile şi distorsiunile sunetului

  Difuzorul bine amortizat reduce vibraţiile şi distorsiunile sunetului

  În mod normal, un singur difuzor are parte de vibraţii specifice împărţirii frecvenţei lângă marginea diafragmei, care conduce adesea la anumite distorsiuni ale sunetului. Modul de a depăşi această problemă este de a utiliza mylar, un material mult mai uşor, din monomeri uniformi, care este utilizat mai uzual, în jurul conului difuzorului. Înconjurând conul ca un inel perfect simetric, efectul de amortizare rezultat suprimă vibraţiile asincrone, generând un sunet mai echilibrat şi mai natura.

 • Carcasă cu linii curbe, pentru sunet rotund

  Carcasă cu linii curbe, pentru sunet rotund

  Designul cu linii curbe al carcasei nu numai că arată bine, ci este proiectat să ofere un sunet echilibrat, care emană mai natural şi în forma sa originală. Cu mai puţine distorsiuni şi colorare, puteţi fi siguri că muzica dvs. preferată va suna întotdeauna aşa cum trebuie. Philips are cunoştinţe de acustică şi se asigură că sunetul nu doar sună bine, ci şi arată bine!

 • Putere totală de ieşire 30W RMS

  Putere totală de ieşire 30W RMS
 • Finisaj lucios de excepţie şi atractiv

  Finisajul lucios de excepţie de culoare negru-pian arată superb atât pentru interioare clasice, cât şi moderne.

 • 3 circuite integrate de amplificare, pentru sunet echilibrat

  Pentru a menţine preţul scăzut la majoritatea boxelor multimedia cu 2.1 canale, partea de circuite de amplificare este adesea neglijată, modelul obişnuit fiind designul cu un singur amplificator. Totuşi, în acest design cu circuite foarte sofisticate, Philips utilizează 3 chipuri de amplificare integrate pentru a acţiona cele două boxe satelit şi subwooferul. SPA4320 are un radiator mare încorporat, iar căldura generată de circuitul de amplificare este dispersat de acest rezervor de căldură. Chipurile amplificatorului UTC2030 oferă o bună bază solidă pentru un sunet de calitate şi toată puterea necesară pentru subwoofer şi boxele satelit.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa