Boxe USB pentru laptop

Conectivitate USB, Intrare audio SPA2210W/10 Caută produse similare
 • Delicate, dar animă petrecerea!

  Boxe USB pentru laptop

  SPA2210W/10 Caută produse similare

  Suntem excelente pentru muzică, voce şi coloane sonore! Conectaţi boxele SPA2210W/10 la un notebook sau un player MP3 şi vom da viaţă muzicii şi sunetelor pentru o experienţă auditivă minunată. Gestionarea comodă a cablurilor înseamnă ordine pe biroul dvs.! Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Delicate, dar animă petrecerea!

cu aceste boxe pentru calculator

 • Lungimea cablului poate fi variabilă

  Lungimea cablului poate fi variabilă

  Gestionarea uşoară a cablului ajută la organizarea cablurilor încurcate astfel încât să aveţi un spaţiu de lucru ordonat, iar lungimea cablului este ajustabilă pentru a corespunde nevoilor dumneavoastră.

 • Bucuraţi-vă de muzică, jocuri, filme şi clipuri video online

  Bucuraţi-vă de muzică, jocuri, filme şi clipuri video online

  Partenerul perfect pentru notebook şi netbook, pentru a putea reda muzică şi clipuri video multimedia la o calitate audio excelentă.

 • Bas puternic

  Bas puternic

  Această boxă Philips PC oferă o calitate bună a sunetului cu o experienţă bogată de bas dintr-un sistem de incinte acustice.

 • Mufă USB pentru alimentare

  Mufă USB pentru alimentare

  Cu confortul plug-and-play, cablul USB se conectează direct la orice port USB şi notebook-ul îl recunoaşte automat ca dispozitiv USB detaşabil de stocare în masă.

 • Produs ecologic

  Produs ecologic

  Certificat de Royal Philips Electronics ca produs ecologic. Produs ecologic înseamnă că performanţa dispozitivului este cu cel puţin 10% mai bună decât a concurenţilor principali privind problemele de sustenabilitate selectate (de ex. eficienţă energetică, greutate produs, gestionarea duratei de viaţă etc.).

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa