Boxe USB pentru laptop

Conectivitate USB, Intrare audio SPA20/12 Caută produse similare
  • Sunet excelent

    Boxe USB pentru laptop

    SPA20/12 Caută produse similare

    Suntem excelente pentru muzică, voce şi coloane sonore! Trebuie doar să ne conectaţi la notebook-ul dvs. şi vom da viaţă muzicii şi sunetelor pentru o experienţă auditivă minunată. Gestionarea comodă a cablurilor înseamnă ordine pe biroul dvs.! Vezi toate beneficiile

Clipuri video

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Sunet excelent

  • Mufă USB pentru alimentare

    Mufă USB pentru alimentare

    Cu confortul plug-and-play, cablul USB se conectează direct la orice port USB şi notebook-ul îl recunoaşte automat ca dispozitiv USB detaşabil de stocare în masă.

  • Intrare audio pentru redarea muzicii portabile

    Intrare audio pentru redarea muzicii portabile

    Executaţi o singură conexiune şi bucuraţi-vă de toată muzica de pe dispozitive portabile şi calculatoare. Conectaţi dispozitivul la portul INTRARE-AUDIO (3,5 mm ) al setului Philips. În cazul calculatoarelor conexiunea se face de obicei de la ieşirea pentru căşti. După conectare vă puteţi bucura direct de întreaga colecţie de muzică, pe un set de difuzoare superioare. Philips oferă un sunet de calitate superioară.

  • Bas puternic

    Această boxă Philips PC oferă o calitate bună a sunetului cu o experienţă bogată de bas dintr-un sistem de incinte acustice.

  • Bucuraţi-vă de muzică, jocuri, filme şi clipuri video online

    Partenerul perfect pentru notebook şi netbook, pentru a putea reda muzică şi clipuri video multimedia la o calitate audio excelentă.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa