Boxe multimedia 2.1

  Boxe multimedia 2.1

  Sunet excelent

  Datorită puterii audio de ieşire de 10 W şi reproducerii unui bas dinamic, aceste boxe sunt perfecte pentru a reda muzică, jocuri, filme şi clipuri video online, atât pe MAC cât şi pe PC. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Boxe multimedia 2.1

Putere de intrare maximă 20 W SPA1330/12 Caută produse similare

Sunet excelent

 • Intrare audio pentru redarea muzicii portabile

  Intrare audio pentru redarea muzicii portabile

  Executaţi o singură conexiune şi bucuraţi-vă de toată muzica de pe dispozitive portabile şi calculatoare. Conectaţi dispozitivul la portul INTRARE-AUDIO (3,5 mm ) al setului Philips. În cazul calculatoarelor conexiunea se face de obicei de la ieşirea pentru căşti. După conectare vă puteţi bucura direct de întreaga colecţie de muzică, pe un set de difuzoare superioare. Philips oferă un sunet de calitate superioară.

 • Difuzorul bine amortizat reduce vibraţiile şi distorsiunile sunetului

  În mod normal, un singur difuzor are parte de vibraţii specifice împărţirii frecvenţei lângă marginea diafragmei, care conduce adesea la anumite distorsiuni ale sunetului. Modul de a depăşi această problemă este de a utiliza mylar, un material mult mai uşor, din monomeri uniformi, care este utilizat mai uzual, în jurul conului difuzorului. Înconjurând conul ca un inel perfect simetric, efectul de amortizare rezultat suprimă vibraţiile asincrone, generând un sunet mai echilibrat şi mai natura.

 • Putere audio de ieşire de 10 W

  Radiatoarele pentru başi puternici cu o putere de ieşire de 10 W permit unor boxe mici să reproducă frecvenţele de bas mai eficient, fără să trebuiască să alegeţi o dimensiune mai mare. Aşadar, un bas mai bun cu mai puţin spaţiu ocupat!

 • Creat cu stil, aspect pe măsura performanţelor acustice

  Designul cool adaugă personalitate spaţiului în care vă aflaţi.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa