Căşti cu bandă de susţinere pentru sport

  Reglat pentru sport

  Casca ActionFit SHQ5200 robustă, economică şi ultrauşoară este creată pentru cele mai solicitante activităţi. Driverele din neodim de 40 mm asigură un bas puternic, iar arhitectura acustică deschisă şi pernuţele detaşabile pentru urechi vă oferă confort, vă apără de umezeală şi de temperaturi extreme. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Căşti cu bandă de susţinere pentru sport

ActionFit, Auriculară, Portocalii şi negre SHQ5200/10 Caută produse similare

Reglat pentru sport

Mâner antialunecare din silicon, pentru o prindere sigură

 • Drivere din neodim de 40 mm pentru mega bas şi performanţă continuă

  Drivere din neodim de 40 mm pentru mega bas şi performanţă continuă

  Intraţi în ritm cu o muzică cu mesaj puternic, datorită driverelor puternice din neodim de 40 mm care oferă un bas extrem de profund şi dinamic. Căştile ActionFit sunt concepute pentru a vă susţine performanţa antrenamentului – indiferent cât este de solicitant. Experimentaţi o experienţă audio realistă şi copleşitoare, oriunde aţi merge.

 • Pernuţele pentru urechi detaşabile, lavabile vă apără de umezeală şi de temperaturi extreme

  Pernuţele pentru urechi detaşabile, lavabile vă apără de umezeală şi de temperaturi extreme

  Nu vă faceţi probleme din cauza transpiraţiei – căştile dvs. ActionFit SHQ5200 sunt echipate cu pernuţe pentru urechi unice, rezistente la umezeală, care vă menţin confortul, vă apără de umezeală şi de temperaturi extreme pe toată durata antrenamentului. Trebuie doar să detaşaţi pernuţele pentru spălare şi vor fi ca noi.

 • Banda de susţinere antialunecare cu mâner din silicon vă permite să vă mişcaţi liber

  Banda de susţinere antialunecare cu mâner din silicon vă permite să vă mişcaţi liber

  Căştile ActionFit SHQ5200 sunt echipate cu o bandă de susţinere special concepută care se fixează în siguranţă pe durata celor mai dificile antrenamente. Banda de susţinere antialunecare este construită cu un mâner inovator din silicon care asigură suficiente puncte de contact pe capul dvs., prevenind alunecările într-o parte sau efectele de pendulare faţă-spate în timp ce vă mişcaţi liber pe durata antrenamentului.

 • Designul acustic deschis vă menţine atent la împrejurimi

  Designul acustic deschis vă menţine atent la împrejurimi

  Pentru siguranţa dvs., căştile ActionFit vă permit să fiţi atent la ce se află în jur – în special când faceţi exerciţii în aer liber. Platforma acustică deschisă vă permite să distingeţi ce se petrece în jur în timp ce ascultaţi în continuare muzică din plin.

 • Banda de susţinere pentru o fixare perfectă se potriveşte optim oricărui contur al urechii

  Banda de susţinere pentru o fixare perfectă se potriveşte optim oricărui contur al urechii

  Căştile ActionFit sunt echipate cu o bandă de susţinere cu un design discret, pentru o fixare perfectă cu cupe ergonomice pentru urechi, testate exigent pentru a se potrivi tuturor urechilor - indiferent de formă şi dimensiune - confortabil şi perfect.

 • Căşti ultra uşoare 99 g pentru potrivire şi confort excelente

  Cântărind doar 99 g, ActionFit SHQ5200 este una dintre cele mai uşoare căşti de pe piaţă. Arhitectura sa proiectată eficient conţine piese individuale special concepute pentru a obţine un echilibru precis al structurii ergonomice şi al greutăţii confortabile. Cadrul benzii este confecţionat din polipropilenă de grad înalt, asigurând întotdeauna o prindere fermă şi o fixare discretă.

 • Cablu ranforsat cu Kevlar pentru durabilitate desăvârşită

  Căştile dvs. ActionFit sunt proiectate special pentru durabilitate şi putere. Cablul învelit în Kevlar este bine protejat împotriva ruperii şi deteriorării şi poate rezista condiţiilor de mediu extreme - şi antrenamentelor.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa