Căşti intraauriculare

  Căşti intraauriculare

  Bas puternic

  Fanta acustică frontală asigură un bas profund alături de un design Angled Acoustic Pipe pentru o plăcere sporită a sunetului, în timp ce şnurul moale pentru gât este ideal pentru toate playerele audio portabile.

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Bas puternic

Şnur elegant pentru gât, pentru toate ocaziile

 • Difuzor de 15 mm pentru confort optim

  Difuzor de 15 mm pentru confort optim

  Suficient de mic pentru a vă oferi un confort optim şi suficient de mare pentru a reda sunete clare, fără distorsiuni, acest difuzor de 15 mm are dimensiunile ideale.

 • Tehnologia Angled Acoustic Pipe creează şi direcţionează un sunet de calitate

  Tehnologia Angled Acoustic Pipe se bazează pe curbele canalului auricular. Astfel, undele sonore emise de difuzor sunt emise direct către timpan.

 • Pernuţele pentru căşti cresc confortul la purtare şi răspunsul basului

  Forma specială şi materialele deosebite utilizate pentru pernuţele acestor căşti Philips asigură o potrivire perfectă pentru confort maxim. Împiedică pierderile audio şi cresc calitatea tonurilor de bas. Pernuţele pentru căşti sunt create într-o formă ce se potriveşte perfect zonei din jurul urechii.

 • Clemă Twist & Release pentru scoaterea rapidă a playerului

  Clema Twist & Release oferă un mijloc simplu şi rapid de conectare şi deconectare a MP3 playerului de pe şnurul pentru gât. Răsuciţi pur şi simplu clema, iar MP3 playerul va fi eliberat.

 • Pernuţe mărite din cauciuc moale pt. a orienta basul spre canalul auricular

  Pernuţele mărite pentru urechi au o mică extensie care orientează sunetul direct către canalul auricular. Aceasta îmbunătăţeşte experienţa auditivă, asigurând un bas mai puternic şi mai profund.

 • Fanta acustică are rolul de a controla frecvenţele joase pentru un bas profund şi clar

  O fantă acustică este un orificiu foarte mic în cască, ce permite mişcarea aerului prin difuzorul care controlează frecvenţele joase, pentru a genera sunete de bas profunde şi clare.

 • Şnur pentru gât cu eliberare rapidă şi uşoară

  Şnurul pentru gât cu eliberare rapidă include un mecanism de siguranţă care îl decuplează automat atunci când MP3 playerul este tras cu putere. Astfel poate fi îndepărtat rapid de la gât.

 • Siguranţele glisante poziţionează cablurile într-un mod ordonat

  Siguranţele glisante păstrează cablurile la un loc şi în siguranţă într-un mod ordonat. Siguranţa glisantă din mijloc poate regla dimensiunea şnurului pentru gât pentru o poziţionare cât mai sigură.

 • Material foarte moale pentru şnur, pentru un confort ridicat

  Şnurul este realizat dintr-un bumbac rezistent şi foarte moale, plăcut la atingere.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa