Căşti HiFi wireless

  Muzică wireless de excepţie

  Transmisia digitală clară, recepţia impecabilă şi calitatea sunetului de pe CD oferă o acustică incredibil de bogată şi, în acelaşi timp, fină. Performanţa audio este îmbinată cu un confort superior oferit de o bandă internă reglabilă de susţinere şi pernuţe moi pentru urechi.

 • Muzică wireless de excepţie

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Muzică wireless de excepţie

Realistă până la cel mai mic detaliu

 • Funcţie de încărcare rapidă

  Funcţie de încărcare rapidă

  Funcţia de încărcare inteligentă şi rapidă permite reîncărcarea completă a bateriei într-un timp foarte scurt. Energia rămasă în baterie este stabilită de un circuit intern, astfel încât tensiunea de intrare poate fi optimizată pentru o reîncărcare rapidă, maximizând în acelaşi timp durata de funcţionare a bateriei.

 • Păstraţi unitatea receptoare pe staţia de conectare la îndemână

  Păstraţi unitatea receptoare pe staţia de conectare la îndemână

  Staţia conectare oferă posibilitatea de stocare a unităţii receptoare, iar la unele modele, asigură şi încărcarea bateriei.

 • Transmisie digitală (2,4 GHz) de o claritate excepţională

  Transmisia digitală de 2,4 GHz împiedică comprimarea şi pierderea datelor dintre transmiţător şi căşti. Semnalele digitale sunt convertite în semnale analogice la sfârşitul procesului de transmisie. Rezultatul final este un sunet de calitate, cu o acustică fină şi o pierdere minimă de date.

 • Calitatea sunetului cu adevărat de CD vă permite să vă bucuraţi la maxim de muzică

  Calitatea sunetului de pe CD vă permite să maximizaţi experienţa muzicală graţie unui proces sofisticat de transmisie digitală care nu permite comprimarea datelor. Ceea ce ascultaţi este bine detaliat şi fidel sursei de muzică originale.

 • Designul antenei duble asigură o recepţie la 360º

  Designul antenei duble garantează lipsa golurilor de recepţie, indiferent de unghiurile de recepţie. Căştile conţin două antene individuale, aşezate în carcasele de pe partea stângă şi dreaptă, pentru muzică wireless excelentă, fără întreruperi (fără goluri de recepţie), şi o libertate mai mare de mişcare.

 • Boxe reglate acustic pentru o calitate excelentă a sunetului

  Boxele reglate acustic produc un sunet perfect echilibrat cu o claritate şi o precizie superbe atât pentru tonurile înalte, cât şi pentru nivelurile profunde ale basului.

 • Banda de susţinere cu ajustare automată asigură o aranjare confortabilă

  Banda de susţinere interioară a acestor căşti Philips permite adaptarea facilă la forma capului. Mecanismul se adaptează automat pentru confort.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa