Căşti digitale wireless

  Muzică wireless

  Libertatea de a vă bucura de televizor şi de muzică oriunde în casă cu această cască. Transmisia digitală asigură recepţia impecabilă şi o bună reproducere a sunetelor. Căştile pivotante şi banda de suspensie interioară cu ajustare automată oferă potrivire şi confort suplimentar.

 • Muzică wireless

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Muzică wireless

Căşti confortabile uşoare

 • Funcţie de încărcare rapidă

  Funcţie de încărcare rapidă

  Funcţia de încărcare inteligentă şi rapidă permite reîncărcarea completă a bateriei într-un timp foarte scurt. Energia rămasă în baterie este stabilită de un circuit intern, astfel încât tensiunea de intrare poate fi optimizată pentru o reîncărcare rapidă, maximizând în acelaşi timp durata de funcţionare a bateriei.

 • Păstraţi unitatea receptoare pe staţia de conectare la îndemână

  Păstraţi unitatea receptoare pe staţia de conectare la îndemână

  Staţia conectare oferă posibilitatea de stocare a unităţii receptoare, iar la unele modele, asigură şi încărcarea bateriei.

 • Căştile pivotante asigură o fixare confortabilă

  Căştile pivotante asigură o fixare confortabilă

  O fixare perfectă între căşti şi urechi împiedică pierderile de sunet şi sporeşte experienţa audio. Căştile pot fi mutate în sus, în jos, la stânga şi la dreapta pentru o fixare perfectă şi confort optim.

 • Transmisie digitală (2,4 GHz) de o claritate excepţională

  Transmisia digitală de 2,4 GHz împiedică comprimarea şi pierderea datelor dintre transmiţător şi căşti. Semnalele digitale sunt convertite în semnale analogice la sfârşitul procesului de transmisie. Rezultatul final este un sunet de calitate, cu o acustică fină şi o pierdere minimă de date.

 • Boxe reglate acustic pentru o calitate excelentă a sunetului

  Boxele reglate acustic produc un sunet perfect echilibrat cu o claritate şi o precizie superbe atât pentru tonurile înalte, cât şi pentru nivelurile profunde ale basului.

 • Banda de susţinere cu ajustare automată asigură o aranjare confortabilă

  Banda de susţinere interioară a acestor căşti Philips permite adaptarea facilă la forma capului. Mecanismul se adaptează automat pentru confort.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa