Căşti
Căşti auriculare/cu ataşare pe ureche
Căşti stereo auriculare roşii cu Bluetooth

Căşti stereo Bluetooth

  Căşti stereo Bluetooth

  Sunet pur, cu sau fără cablu

  Driverele din neodim de 40 mm şi optimizarea digitală garantează claritatea fără egal a sunetului şi basul bogat ale căştilor SHB9100. Prin intermediul cupelor FloatingCushions Deluxe, multifuncţionale, plăcerea ascultării atât cu fir, cât şi wireless este şi mai intensă. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Căşti stereo Bluetooth

Auriculară, Roşu SHB9100RD/00 Caută produse similare

Sunet pur, cu sau fără cablu

Cu FloatingCushions deluxe

 • Optimizarea digitală dezvăluie note şi nuanţe ascunse

  Optimizarea digitală dezvăluie note şi nuanţe ascunse

  Bas profund şi superior de la driverele de înaltă performanţă şi optimizarea digitală.

 • Driverele din neodim de 40 mm oferă un peisaj muzical realist

  Driverele din neodim de 40 mm oferă un peisaj muzical realist

  Neodimul este un material compact, dar foarte puternic. Neodimul produce un câmp magnetic puternic pentru o sensibilitate mai mare într-o bobină mobilă, un răspuns de bas mai bun şi o calitate a sunetului echilibrată, pură. Driverele din neodim de 40 mm reglate fin vă permit să vă bucuraţi de sunet clar, detaliat, dar totuşi natural pentru o experienţă muzicală realistă.

 • Pernuţe moi din burete, cu memorie, extrem de confortabile, cu fixare fermă

  Pernuţe moi din burete, cu memorie, extrem de confortabile, cu fixare fermă

  Căştile dvs. Philips dispun de pernuţe cu ataşare pe ureche, din imitaţie de piele, confortabile şi moi, care se mulează pe conturul urechii atât de ferm încât abia veţi ştii că au fost acolo! Indiferent de dimensiunea şi forma capului, această etanşare incredibilă este modalitatea ideală de a uita de distragerile exterioare şi de a vă lăsa captivat de muzică plăcută ore înşir.

 • Designul FloatingCushions permite reglarea automată a căştilor

  Designul FloatingCushions permite reglarea automată a căştilor

  Un design inovator deluxe FloatingCushions fără balamale în C înseamnă că reglarea automată, multidirecţională a căştilor este incredibil de rapidă şi uşoară pentru a se potrivi perfect conturului capului dvs. Rezultatul reprezintă o fixare ingenioasă şi intuitivă care asigură o stabilitate optimă prin distribuirea uniformă pe capul şi urechile dvs.

 • Confortul controlului wireless al muzicii şi apelurilor prin Bluetooth

  Confortul controlului wireless al muzicii şi apelurilor prin Bluetooth

  Când vine vorba despre plăcerea ascultării continue a muzicii şi despre comutarea fără bătăi de cap între muzică şi apeluri, nimic nu egalează Bluetooth! Pentru a vă bucura de hiturile preferate, este suficient să vă sincronizaţi casca Philips cu smartphone-ul sau tableta cu Bluetooth activat. O atingere a comenzii intuitive a fiecărei cupe este tot ceea ce este nevoie pentru a reduce volumul sau a întrerupe o melodie pentru a gestiona apelurile pe care le preluaţi sau le efectuaţi.

 • prin Bluetooth sau cu fir – bucuraţi-vă de muzică aşa cum doriţi!

  Permiţându-vă să faceţi alegerea între Bluetooth wireless şi redarea muzicii printr-o mufă de 3,5 mm, noile căşti cu Bluetooth vă oferă cu adevărat esenţialul din ambele lumi! Este suficient să vă sincronizaţi căştile cu orice dispozitiv cu Bluetooth pentru a vă bucura de plăcerea ascultării wireless la o claritate excepţională. Alternativ, puteţi conecta cablul la mufa de 3,5 mm pentru a vă bucura de aceeaşi experienţă de ascultare extrem de captivantă şi bogată. Alegerea vă aparţine!

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa