Bluetooth

  Căşti stereo Bluetooth

  Calitate supremă audio wireless

  Experimentaţi un sunet “mai bun decât cu cablu” de la structura difuzorului reglată acustic pentru căşti, caracteristica FullSound de îmbunătăţire a sunetului şi sistemul încorporat de reducere a ecoului şi a zgomotului. Sunetul şi confortul excelent nu au avut niciodată un aspect atât de plăcut.

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Calitate supremă audio wireless

Bluetooth Stereo şi Mâini libere

 • Compatibil HSP/HFP Bluetooth - Universal

  Bluetooth este o tehnologie care înlocuieşte cablurile. Bluetooth este un standard global, astfel încât echipamentele compatibile Bluetooth produse de fabricanţi diferiţi pot interopera utilizând profiluri partajate. HSP (Handset Profile) şi HFP (Handsfree Profile) sunt profilurile necesare pentru utilizarea funcţiilor obişnuite pentru căştile Bluetooth. Dacă telefonul dvs. este compatibil cu profilul HSP sau HFP (ca orice telefon compatibil Bluetooth), va putea fi folosit împreună cu această cască. Marca şi sigla Bluetooth sunt proprietatea Bluetooth SIG Inc. şi utilizarea acestor mărci de către Koninklijke Philips Electronics N.V. este realizată sub licenţă.

 • Bluetooth® Stereo (compatibil A2DP)

  Acest dispozitiv Philips acceptă în totalitate standardul Bluetooth Stereo (A2DP). Compatibilitatea A2DP (Advanced Audio Distribution Profile) permite acestor căşti să recepţioneze muzică stereo de la orice dispozitiv Bluetooth compatibil A2DP. Prin urmare, puteţi utiliza aceste căşti cu orice telefon mobil, computer, adaptor Bluetooth, player MP3 compatibil etc. care acceptă A2DP.

 • Muzică îmbunătăţită FullSound

  Ce este muzica fără suflet? În timpul înregistrării şi comprimării muzicii digitale, detaliile şi dinamica muzicii live se pierd. FullSound este un algoritm inteligent, care operează pe un cip puternic din interiorul căştilor. Acesta îmbunătăţeşte calitatea fişierelor de muzică şi redă dinamica originală a muzicii, efectele stereo, basul şi înaltele, pentru a dezvălui detalii nemaiauzite anterior, fără bruiaje. FullSound este activat de la livrare şi poate fi oprit şi pornit.

 • Gestionarea wireless a apelurilor

  Gestionaţi-vă apelul fără a utiliza telefonul mobil. Această caracteristică include acceptarea şi respingerea apelurilor, apelarea vocală şi reapelarea. Funcţiile de apelare vocală şi reapelare trebuie să fie acceptate de telefonul mobil.

 • Tehnologie EverClear pentru apeluri clare

  Apelurile telefonice sunt efectuate frecvent în medii zgomotoase, conducând la conversaţii dificil de înţeles. La aceste căşti, zgomotul este filtrat digital prin tehnologia Everclear, astfel încât se recepţionează şi se emite un semnal de voce clar pentru apeluri extrem de clare. De asemenea, căştile detectează dacă intraţi în medii zgomotoase şi adaptează volumul în mod corespunzător.

 • Opţiune de căşti cu cablu

  Căştile stereo Philips Bluetooth redau un sunet excelent - atunci de ce să le folosiţi numai cu dispozitive Bluetooth wireless? Conectaţi un capăt al cablului de 3,5 mm la căşti şi celălalt capăt la mufa de 3,5 mm pentru căşti a playerului muzical, obţinând nişte căşti de înaltă performanţă pentru playerele muzicale fără Bluetooth!

 • SwitchStream - nu pierdeţi niciodată vreun acord sau vreun apel.

  Cu SwitchStream veţi auzi un ton de apel în căştile Philips wireless la recepţionarea unui apel pe telefonul compatibil Bluetooth. Atunci, puteţi răspunde la apel de la căşti şi puteţi reveni la muzică după terminarea apelului. Nu pierdeţi niciodată niciun acord, nu pierdeţi niciodată niciun apel.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa