Bluetooth

  Căşti stereo Bluetooth

  Muzică şi apeluri prin Internet wireless

  Bucuraţi-vă de muzică pe PC şi apeluri video şi VoIP wireless la calitate stereo digitală reprodusă prin boxele de neodim de 32 mm. Banda de susţinere pe gât OptiFit reglabilă asigură un confort maxim. Îmbunătăţiţi-vă PC-ul cu adaptorul USB Bluetooth inclus.

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Muzică şi apeluri prin Internet wireless

Pentru muzică PC şi VoIP

 • Include adaptor USB Bluetooth pentru muzică / voce

  Adaptorul USB Bluetooth inclus adaugă tehnologia Bluetooth wireless la computerul sau Noteobok-ul dvs. Cu ajutorul acestuia puteţi asculta muzică de pe computer sau puteţi efectua apeluri wireless VoIP. Adaptorul este livrat cu toate aplicaţiile software preîncărcate, astfel încât nu este necesar să încărcaţi nicio aplicaţie pe computerul dvs.

 • Muzică îmbunătăţită FullSound

  Ce este muzica fără suflet? În timpul înregistrării şi comprimării muzicii digitale, detaliile şi dinamica muzicii live se pierd. FullSound este un algoritm inteligent, care operează pe un cip puternic din interiorul căştilor. Acesta îmbunătăţeşte calitatea fişierelor de muzică şi redă dinamica originală a muzicii, efectele stereo, basul şi înaltele, pentru a dezvălui detalii nemaiauzite anterior, fără bruiaje. FullSound este activat de la livrare şi poate fi oprit şi pornit.

 • Tehnologie EverClear pentru apeluri clare

  Apelurile telefonice sunt efectuate frecvent în medii zgomotoase, conducând la conversaţii dificil de înţeles. La aceste căşti, zgomotul este filtrat digital prin tehnologia Everclear, astfel încât se recepţionează şi se emite un semnal de voce clar pentru apeluri extrem de clare. De asemenea, căştile detectează dacă intraţi în medii zgomotoase şi adaptează volumul în mod corespunzător.

 • Bluetooth Stereo (compatibil A2DP)

  Acest dispozitiv Philips acceptă în totalitate standardul Bluetooth Stereo (A2DP). Compatibilitatea A2DP (Advanced Audio Distribution Profile) permite acestor căşti să recepţioneze muzică stereo de la orice dispozitiv Bluetooth compatibil A2DP. Prin urmare, puteţi utiliza aceste căşti cu orice telefon mobil, computer, adaptor Bluetooth, player MP3 compatibil etc. care acceptă A2DP.

 • Compatibil HSP/HFP Bluetooth - Universal

  Bluetooth este o tehnologie care înlocuieşte cablurile. Bluetooth este un standard global, astfel încât echipamentele compatibile Bluetooth produse de fabricanţi diferiţi pot interopera utilizând profiluri partajate. HSP (Handset Profile) şi HFP (Handsfree Profile) sunt profilurile necesare pentru utilizarea funcţiilor obişnuite pentru căştile Bluetooth. Dacă telefonul dvs. este compatibil cu profilul HSP sau HFP (ca orice telefon compatibil Bluetooth), va putea fi folosit împreună cu această cască. Marca şi sigla Bluetooth sunt proprietatea Bluetooth SIG Inc. şi utilizarea acestor mărci de către Koninklijke Philips Electronics N.V. este realizată sub licenţă.

 • Bandă de susţinere OptiFit

  Cu banda de susţinere OptiFit, puteţi ajusta cu uşurinţă căştile în timp ce le purtaţi pentru a se potrivi confortabil conformaţiei dvs. Aceasta dispune de o articulaţie flexibilă şi suporturi de ureche moi şi reglabile, care poziţionează difuzoarele în unghiul optim faţă de ureche pentru performanţe audio maxime.

 • SwitchStream - nu pierdeţi niciodată vreun acord sau vreun apel.

  Cu SwitchStream veţi auzi un ton de apel în căşti la recepţionarea unui apel pe telefonul compatibil Bluetooth. Atunci, puteţi răspunde la apel de la căşti şi puteţi reveni la muzică după terminarea apelului. Nu pierdeţi niciodată vreun acord, nu pierdeţi niciodată vreun apel.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa