Bluetooth

  Cască Bluetooth

  Comunicaţi cu stil - Bluetooth şi Handsfree

  Eliberaţi-vă mâinile şi urechile în timpul convorbirilor! Bucuraţi-vă discret şi confortabil de comunicarea Bluetooth. Cu şnurul pentru gât reglabil şi detaşabil puteţi opta pentru a-l purta la gât sau prins cu ajutorul clemei.

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Comunicaţi cu stil - Bluetooth şi Handsfree

Purtare la gât sau prins cu ajutorul clemei

 • 3 pernuţe din cauciuc, interschimbabile, pentru o fixare optimă în ureche

  3 pernuţe din cauciuc, interschimbabile, pentru o fixare optimă în ureche

  Având la dispoziţie 3 pernuţe interschimbabile cu dimensiuni variate, va exista cu siguranţă o pereche care se va fixa perfect în urechi.

 • Gestionarea wireless a apelurilor

  Gestionaţi-vă apelul fără a utiliza telefonul mobil. Această caracteristică include acceptarea şi respingerea apelurilor, apelarea vocală şi reapelarea. Funcţiile de apelare vocală şi reapelare trebuie să fie acceptate de telefonul mobil.

 • Compatibil HSP/HFP Bluetooth - Universal

  Bluetooth este o tehnologie care înlocuieşte cablurile. Bluetooth este un standard global, astfel încât echipamentele compatibile Bluetooth produse de fabricanţi diferiţi pot interopera utilizând profiluri partajate. HSP (Handset Profile) şi HFP (Handsfree Profile) sunt profilurile necesare pentru utilizarea funcţiilor obişnuite pentru căştile Bluetooth. Dacă telefonul dvs. este compatibil cu profilul HSP sau HFP (ca orice telefon compatibil Bluetooth), va putea fi folosit împreună cu această cască. Marca şi sigla Bluetooth sunt proprietatea Bluetooth SIG Inc. şi utilizarea acestor mărci de către Koninklijke Philips Electronics N.V. este realizată sub licenţă.

 • Opţiuni flexibile de purtare: La gât şi prins cu clemă

  Puteţi opta între a prinde produsul de haine sau a-l purta în jurul gâtului. Ambele moduri au fost proiectate pentru a fi discrete, elegante şi confortabile. Adaptaţi modul de purtare în funcţie de preferinţele şi condiţiile în care folosiţi casca.

 • Comunicare handsfree wireless prin Bluetooth

  Utilizarea telefonului mobil fără cască poate fi incomodă şi nesigură. În multe zone, acest lucru este ilegal în timpul condusului. Kiturile handsfree cu fir sunt incomode din cauza cablului. O cască Bluetooth înlocuieşte cablul cu o conexiune wireless Bluetooth cu rază mică, astfel încât mâinile sunt libere şi mişcarea nu vă este afectată de vreun cablu.Datorită faptului că energia transmisă în apropierea capului dvs. este mult mai mică decât cea radiată de telefonul mobil, utilizarea Bluetooth diminuează, de asemenea, riscurile asociate cu radiaţiile telefoanelor mobile.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa