Avent

  Philips Avent

  Sterilizator cu abur cu microunde

  Foarte rapid şi comod

  Designul uşor şi compact al sterilizatorului cu abur Philips Avent cu microunde îl face ideal pentru utilizare în şi în afara casei SCF271/20. Conţinutul rămâne steril până la 24 ore, dacă nu este deschis capacul.

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Foarte rapid şi comod

Sterilizează 6 biberoane în 2 minute*

 • Comod pentru călătorie. Potrivit pentru majoritatea aparatelor cu microunde.

  Comod pentru călătorie. Potrivit pentru majoritatea aparatelor cu microunde.

  Sterilizatorul cu microunde Philips Avent a fost proiectat pentru a încăpea în majoritatea cuptoarelor cu microunde de pe piaţă. Datorită dimensiunilor reduse, este comod de transportat, asigurându-te că ai întotdeauna un biberon steril când pleci într-o scurtă călătorie peste noapte sau într-o vacanţă mai lungă în străinătate. De asemenea, este ideal ca sterilizator suplimentar acasă la bunici. Dimensiuni: 166 (Î), 280 (l), 280 (L) mm.

 • Mânerele laterale închid capacul în siguranţă

  Mânerele laterale închid capacul în siguranţă

  Sterilizatorul cu microunde are cleme pe partea laterală pentru siguranţă suplimentară. Clemele închid capacul în mod sigur, astfel încât apa fierbinte să nu poată ieşi uşor când scoţi sterilizatorul din cuptorul cu microunde. Mânerele laterale au fost proiectate, de asemenea, pentru a rămâne reci pentru a te ajuta să manevrezi sterilizatorul în mod sigur.

 • Conţinutul rămâne steril timp de 24 ore dacă nu este deschis

  Conţinutul rămâne steril timp de 24 ore dacă nu este deschis

  Conţinutul rămâne steril timp de 24 ore dacă nu este deschis

 • Încap şase biberoane Philips Avent

  Încap şase biberoane Philips Avent

  În ciuda dimensiunii reduse, este singurul sterilizator cu microunde în care încap 6 biberoane Philips Avent. În timp ce în majoritatea sterilizatoarelor cu microunde încap doar 4 biberoane, sterilizatorul cu microunde Philips Avent îţi permite să sterilizezi biberoane pentru întreaga zi deodată. De asemenea, acesta este potrivit pentru sterilizarea pompelor pentru sân.

 • Sterilizarea cu abur natural distruge 99,9% din germenii dăunători

  Sterilizarea cu abur natural distruge 99,9% din germenii dăunători

  Sterilizarea protejează copilul tău de bacteriile dăunătoare până când sistemul său imunitar devine suficient de puternic. Funcţionând la o temperatură mai mare decât maşinile de spălat vase, sterilizatoarele Philips Avent distrug 99,9 % din germenii dăunători, iar conţinutul lor rămâne steril 24 de ore dacă nu este deschis capacul.

 • Protecţie suplimentară prin sterilizare cu abur natural

  Sterilizarea înseamnă protecţia copilului împotriva bacteriilor foarte nocive din lapte, până când sistemul său imunitar este suficient de puternic. Sterilizatorul Philips Avent utilizează metoda din spitale a sterilizării cu abur, care este rapidă, uşoară şi eficientă, fără a include substanţe chimice.

Vezi toate Specificaţile

Accesorii pentru acest produs

Vedeţi toate accesoriile
* Preț recomandat. Pentru reduceri și oferte speciale, descoperă ofertele mai jos

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa