Avent

  Philips Avent

  Sistem de monitorizare inteligent pentru copii

  Te ţine aproape de bebeluşul tău, oriunde te-ai afla

  Sistemul de monitorizare inteligent pentru bebeluşi permite, ţie şi celor dragi, supravegherea bebeluşului de oriunde v-aţi afla. Aplicaţia comută automat între reţele şi optimizează calitatea audio şi video pentru a te simţi cât mai aproape de bebeluşul tău. Vezi toate beneficiile

  Preț recomandat. Pentru reduceri și oferte speciale, descoperă ofertele mai jos: 1.072,00 LEI
 • Te ţine aproape de bebeluşul tău, oriunde te-ai afla

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Avent Sistem de monitorizare inteligent pentru copii

Cu SafeConnect Technology, Pentru smartphone şi tabletă, Compatibil cu iOS şi Android, Încearcă acum aplicaţia gratuită SCD860/52 Caută produse similare

Te ţine aproape de bebeluşul tău, oriunde te-ai afla

Cu SafeConnect Technology

 • Funcţionează în toate reţelele pentru cea mai sigură conexiune

  Funcţionează în toate reţelele pentru cea mai sigură conexiune

  Aplicaţia de monitorizare inteligentă pentru copii Philips Avent Smart foloseşte SafeConnect Technology pentru a funcţiona în toate reţelele disponibile (3G/4G/Wi-Fi). Aplicaţia reglează lăţimea de bandă în mod automat şi oferă conexiunea optimă către bebeluşul tău. Atunci când scade calitatea conexiunii la internet, aplicaţia ajustează automat calitatea audio şi video pentru ca tu să poţi fi în continuare aproape de cel mic. În cazul în care conexiunea la internet cedează, sistemul se va reconecta în mod constant şi te va avertiza dacă nu se poate restabili conexiunea.

 • Compatibil cu mai multe camere simultan, invită-i pe cei dragi

  Compatibil cu mai multe camere simultan, invită-i pe cei dragi

  Conexiunea este complet securizată şi privată. Îi poţi invita pe cei dragi să supravegheze, de oriunde v-aţi afla. Până la 10 conturi şi mod de confidenţialitate, astfel încât poţi decide când şi dacă pot urmări şi ceilalţi. Aplicaţia acceptă 10 camere, cu 3 spectatori simultani per cameră.

 • Monitorizarea performanţei depinde de conexiunea la Wi-Fi

  Monitorizarea performanţei depinde de conexiunea la Wi-Fi

  Atât monitorul, cât şi aplicaţia au nevoie de acces la internet. Monitorul se conectează la internet prin Wi-Fi, ceea ce face ca performanţa monitorului să fie dependentă de performanţa conexiunii Wi-Fi. Asigură-te că sistemul de monitorizare inteligentă pentru copii Philips Avent se află în apropierea routerului Wi-Fi sau foloseşte un Wi-Fi repeater / adaptor de alimentare cu sporire semnal Wi-Fi integrată pentru a amplifica semnalul Wi-Fi din apropierea monitorului. Dispozitivul tău inteligent poate fi conectat la internet prin 3G, 4G sau Wi-Fi, ceea ce îţi permite supravegherea celui mic de oriunde te-ai afla.

 • Personalizează setările, monitorizează în felul propriu

  Personalizează setările, monitorizează în felul propriu

  Toate setările şi notificările pentru monitorul inteligent pentru copii şi pentru aplicaţie pot fi personalizate, astfel încât poţi alege şi primi doar notificările pe care le doresti şi la intervalele de timp alese de tine. În plus, poţi configura caracteristicile produsului cum şi când doreşti. Indiferent dacă este vorba de culoarea luminii de veghe sau de un anumit cântec de leagăn.

 • Calitate de până la 720p HD la vedere pe timp de zi şi de noapte

  Calitate de până la 720p HD la vedere pe timp de zi şi de noapte

  Vezi şi ascultă bebeluşul pe timp de zi şi de noapte. Camera dispune de calitate audio şi video superioară, cu rezoluţie de până la 720p HD atât în timpul zilei, cât şi în timpul nopţii. Afişare în culori în timpul zilei şi afişare alb-negru prin infraroşu în timpul nopţii.

 • Mod de funcţionare în fundal cu consum de energie scăzut

  Mod de funcţionare în fundal cu consum de energie scăzut

  Poţi utiliza aplicaţia în mod prim-plan activ sau în fundal, în timp ce foloseşti telefonul sau tableta pentru alte lucruri. În modul de funcţionare în fundal, aplicaţia va avea un consum redus de energie, însă te va informa când bebeluşul începe să plângă. Astfel, vei şti când bebeluşul tău plânge, chiar şi atunci când foloseşti o altă aplicaţie.

 • O selecţie de cântece de leagăn pentru un somn calm şi liniştit

  O selecţie de cântece de leagăn pentru un somn calm şi liniştit

  Ajută bebeluşul să adoarmă cu unul din cele 10 cântece de leagăn. Porneşte cântecele direct din camera video aflată în dormitorul copilului sau de la distanţă prin aplicaţie. Poţi seta un temporizator şi alege care cântece vor fi redate şi în ce moment.

 • Lumină de veghe multicoloră pentru a-ţi linişti copilul până adoarme

  Lumină de veghe multicoloră pentru a-ţi linişti copilul până adoarme

  Foloseşte lumina de veghe multicoloră pentru a crea o ambianţă plăcută și calmă, care îţi va ajuta copilul să adoarmă. Porneşte lumina direct din camera aflată în dormitorul copilului sau de la distanţă prin aplicaţie. Poţi alege culoarea şi seta un temporizator pentru a porni lumina când doreşti.

 • Funcţie TalkBack pentru calmare

  Funcţie TalkBack pentru calmare

  Calmează bebeluşul cu sunetul propriei voci folosind aplicaţia, de oriunde te afli.

 • Monitorizarea şi înregistrarea umidităţii şi temperaturii din cameră

  Monitorizarea şi înregistrarea umidităţii şi temperaturii din cameră

  Sistemul de monitorizare inteligentă pentru copii Philips Avent dispune de un senzor încorporat ce monitorizează umiditatea, temperatura şi sunetele din camera copilului tău. Poţi personaliza pragurile acestor măsurători, astfel încât să asiguri cel mai bun şi sănătos mediu de dormit. Aceasta este doar una dintre modalităţile prin care sistemul de monitorizare inteligentă pentru copii uGrow îţi oferă mai multe informaţii pentru dezvoltarea sănătoasă a copilului tău.

 • Instantaneu pentru a captura momentele speciale ale copilului

  Instantaneu pentru a captura momentele speciale ale copilului

  Nu pierde niciodată niciun moment, nici măcar atunci când micuţul doarme. Utilizează opţiunea Instantaneu pentru a captura toate acele momente speciale.

 • Trebuie doar să utilizezi codul QR pentru a configura şi descărca aplicaţia

  Sistemul de monitorizare inteligentă pentru copii Philips Avent este extrem de uşor de configurat. Descarcă aplicaţia şi foloseşte codul QR din aceasta pentru a conecta camera la reţeaua ta locală Wi-Fi. Aplicaţia include un ghid de iniţiere, care te va ajuta şi îți va explica funcţiile butoanelor şi caracteristicile aplicaţiei.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa