Avent

  Philips Avent

  Monitor video digital pentru copii

  Întotdeauna aproape de copilul tău

  Philips Avent SCD630 îţi permite să menţii o conexiune sigură şi privată cu bebeluşul tău, în orice moment. Ascultă-ţi bebeluşul cu o calitate perfectă a sunetului şi vizionează-l cu o calitate cristalină a imaginii (LCD 3,5"), indiferent dacă este zi sau noapte. Vezi toate beneficiile

  Preț recomandat. Pentru reduceri și oferte speciale, descoperă ofertele mai jos: 1.072,00 LEI
 • Întotdeauna aproape de copilul tău

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Avent Monitor video digital pentru copii

Conexiune sigură şi privată (A-FHSS), ecran de 3, 5 inch, color, zoom 2x, Cântece, iluminat şi temperatură, Funcţie Talkback şi mod vibraţii SCD630/52 Caută produse similare

Întotdeauna aproape de copilul tău

Conexiune sigură şi privată cu tehnologia A-FHSS

 • Conexiune privată şi sigură cu tehnologie FHSS adaptivă

  Conexiune privată şi sigură cu tehnologie FHSS adaptivă

  Asociere unică a receptorului, pentru o conexiune privată şi sigură cu bebeluşul tău. În combinaţie cu noua tehnologie adaptivă FHSS (Frequency Hopping Spread Spectrum - Spectru răspândit prin salt de frecvenţă), pentru interferenţe minime.

 • Ecran de 3,5" cu înaltă rezoluţie, cu vizualizare de noapte de o claritate excepţională

  Ecran de 3,5" cu înaltă rezoluţie, cu vizualizare de noapte de o claritate excepţională

  Îţi poţi vedea bebeluşul zi şi noapte, cu vedere de noapte cu infraroşu de o claritate excepţională, care se aprinde automat în întuneric. Bucură-te de somnul copilului tău cu ecranul foarte mare de 3,5", color şi de înaltă rezoluţie. Cu zoom digital 2x şi panoramare pentru siguranţă suplimentară, poţi vedea tot ce face copilul tău.

 • Mod eco pentru economisirea energiei, cu indicaţie de conectare

  Mod eco pentru economisirea energiei, cu indicaţie de conectare

  Comută la modul ECO pentru a reduce consumul de energie în timpul momentelor liniştite din camera copilului, în timp ce ştii că eşti conectat cu copilul tău prin indicatorul unic de conectare. Modul ECO închide transmisiunile audio/video, iar unităţile se conectează numai atunci când copilul scoate un sunet.

 • Monitorizează temperatura din camera copilului tău

  Monitorizează temperatura din camera copilului tău

  Senzorul de temperatură cu alertă personalizată îţi permite să monitorizezi climatul din camera copilului. Copilul tău nu îşi poate regla temperatura corpului la fel de bine ca tine şi o modificare uşoară a temperaturii îl poate nelinişti. Un senzor de temperatură personalizat te va alerta imediat, prin afişajul digital de pe unitatea pentru părinte, dacă climatul din camera copilului tău se modifică.

 • Rază de acţiune de până la 300 metri*

  Rază de acţiune de până la 300 metri*

  * Rază de acţiune de până la 50 de metri* în interiorul locuinţei şi de până la 300 de metri* în exteriorul locuinţei.

 • Lumină de veghe şi cântece de leagăn reconfortante pentru a-ţi calma copilul

  Lumină de veghe şi cântece de leagăn reconfortante pentru a-ţi calma copilul

  Nimic nu se compară cu un cântec de leagăn şi cu o lumină caldă şi senină atunci când trebuie liniştit un copil. Din orice cameră a casei poţi selecta una dintre cele 5 melodii relaxante şi poţi aprinde lampa de veghe, ajutând copilul să adoarmă mai uşor.

 • Rămâi conectat cu funcţia de talk back

  Rămâi conectat cu funcţia de talk back

  Câteodată, copilul tău are nevoie numai de sunetul liniştitor al vocii tale. Prin utilizarea acestei caracteristici esenţiale, te poţi conecta cu copilul tău din orice cameră te-ai afla.

 • Alertă cu vibraţii

  Alertă cu vibraţii

  Personalizează setările alarmelor pentru a fi anunţat printr-o vibraţie silenţioasă şi discretă a unităţii pentru părinte.

 • Auzi copilul graţie sunetului clar

  Auzi cu perfectă claritate fiecare mic chicot, gângurit şi sughiţ. Nu doar îţi vezi, dar îţi şi auzi bebeluşul în orice moment, cu sunet foarte clar, de înaltă calitate.

 • 3 lumini pentru nivelul de sunet şi o lumină pentru indicarea legăturii

  Trei lumini pentru nivelul de sunet pentru a indica nivelul de sunet din camera copilului tău chiar şi atunci când unitatea pentru părinte are sunetul dezactivat. Cu indicatorul pentru legătură ştii întotdeauna când monitorul este conectat şi în raza de acţiune. Unitatea pentru părinte te va avertiza atunci când monitorul este în afara razei de acţiune sau când nivelul de energie este redus, ajutându-te să te asiguri că eşti întotdeauna conectat(ă) cu bebeluşul tău.

 • Timp de funcţionare excelent pentru monitorizare peste noapte

  Unitatea reîncărcabilă uşor de utilizat pentru părinte îţi va oferi libertatea de monitorizare fără fir timp de până la 10 ore înainte de a fi necesară reîncărcarea.

 • Alege cel mai bun nivel al sunetului pentru mediul tău ambiant

  Acest lucru îţi permite să setezi sensibilitatea microfonului pentru unitatea pentru copii. Sensibilitatea microfonului determină ce nivel de zgomot captează unitatea pentru copii, de ex. vei dori să auzi când copilul plânge, dar este posibil să fii mai puţin interesat(ă) de gânguritul său.

Vezi toate Specificaţile
 • Raza de acţiune a sistemului de monitorizare copii depinde de obiectele înconjurătoare şi de factori care pot provoca interferenţe.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa