Seturi de cadouri pentru copii si bebelusi
Set starter pentru nou-născut Classic+ (nou)
 • S-a dovedit clinic că reduce colicii şi disconfortul*

  Avent

  Set starter nou-născut

  SCD371/00 Caută produse similare

  Colecţia utilă SCD371/00 de la Philips AVENT, care include 4 biberoane Classic+ (2x 125 ml şi 2x 260 ml), o periuţă pentru biberon şi tetină şi o suzetă albă translucidă pentru 0-6 luni. Vezi toate beneficiile

  Preț recomandat. Pentru reduceri și oferte speciale, descoperă ofertele mai jos: 159,00 LEI

Clipuri video

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

S-a dovedit clinic că reduce colicii şi disconfortul*

Uşor de curăţat pentru o igienă perfectă

 • Sistem anti-colici dovedit pentru reducerea colicilor*

  Sistem anti-colici dovedit pentru reducerea colicilor*

  Faţă de alte biberoane, sistemul anti-colici dovedit clinic este acum integrat în tetină, ceea ce face mai simplă asamblarea corectă a biberonului. În timp ce hrăneşti bebeluşul, supapa unică de pe tetină se deschide pentru a permite aerului să intre în biberon în loc de a intra în stomacul bebeluşului.

 • Agitaţia este redusă, în special pe timpul nopţii

  Agitaţia este redusă, în special pe timpul nopţii

  Somnul şi alimentaţia sunt vitale pentru sănătatea şi fericirea bebeluşului tău. A fost efectuat un studiu clinic aleatoriu pentru a afla dacă designul biberonului pentru sugari afectează „comportamentul sugarului”. S-a demonstrat că biberonul Philips Avent Classic reduce în mod semnificativ agitaţia cu aproximativ 28 de minute pe zi faţă de biberonul de comparaţie (46 minute în loc de 74 minute, p=0,05). Acest lucru este valabil în special noaptea.*

 • Bebeluşul controlează fluxul laptelui pentru regurgitaţie, eructaţii şi gaze intestinale reduse

  Bebeluşul controlează fluxul laptelui pentru regurgitaţie, eructaţii şi gaze intestinale reduse

  Supapa unică a tetinei se ajustează după ritmul de hrănire al bebeluşului tău. Laptele va curge în ritmul ales de bebeluşul tău, reducând astfel supra-hrănirea, regurgitaţia, eructaţiile şi gazele intestinale.

 • Fără scurgeri pentru o hrănire plăcută

  Fără scurgeri pentru o hrănire plăcută

  Noul biberon Classic+ este conceput pentru a preveni scurgerile din timpul hrănirii, pentru o experienţă de hrănire cu adevărat plăcută.

 • Gât larg şi doar câteva piese pentru curăţare facilă

  Gât larg şi doar câteva piese pentru curăţare facilă

  Având doar 4 piese, un gât larg şi colţuri rotunjite, biberonul nostru este uşor de curăţat rapid şi bine. Poţi sta liniştit ştiind că biberonul tău este cu adevărat curat în foarte puţin timp.

 • Puţine componente pentru asamblare rapidă şi simplă

  Puţine componente pentru asamblare rapidă şi simplă

  Noul biberon Classic+ are doar 4 piese pentru asamblare rapidă şi simplă.

 • Formă ergonomică pentru manevrare uşoară

  Formă ergonomică pentru manevrare uşoară

  Datorită formei unice, biberonul este uşor de ţinut şi de strâns în orice direcţie, pentru confort maxim, chiar şi pentru mânuţele bebeluşului tău.

 • Compatibil cu gama Philips Avent

  Compatibil cu gama Philips Avent

  Biberonul Philips Avent Classic+ este compatibil cu majoritatea gamei Philips Avent. Îţi recomandăm să utilizezi biberonul Classic+ numai cu tetine Classic+.

 • Debite diferite ale tetinelor disponibile

  Debite diferite ale tetinelor disponibile

  Gama Philips Avent Classic+ oferă debite diferite ale tetinelor, pentru a ţine pasul cu creşterea bebeluşului. Reţine că indicaţiile pentru vârstă sunt aproximative, deoarece bebeluşii se dezvoltă la rate diferite. Toate tetinele sunt disponibile în pachete duble: nou-născut, debit lent, mediu, rapid şi variabil.

 • Cap de periuţă curbat special şi vârf profilat

  Cap de periuţă curbat special şi vârf profilat

  Capul de periuţă curbat special şi vârful profilat ating colţurile tuturor tipurilor de biberoane, tetine şi echipamente de hrănire, pentru curăţare temeinică.

 • Fără BPA

  Conform directivei UE (2011/8/UE), biberonul Philips Avent Classic+ este confecţionat din materiale fără BPA (polipropilenă).

Vezi toate Specificaţile
 • La vârsta de 2 săptămâni, sugarii hrăniţi cu un biberon Philips Avent au prezentat mai puţini colici decât sugarii hrăniţi cu un biberon convenţional. La vârsta de 2 săptămâni, sugarii hrăniţi cu un biberon Philips Avent au prezentat mai puţină agitaţie decât sugarii hrăniţi cu un biberon convenţional.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa