All in One

  All in One

  Sterilizează, colectează şi hrăneşte

  Setul starter Natural all-in-one este ideal pentru mamele care doresc să înceapă să colecteze şi să hrănească într-un mod simplu şi curat. Setul conţine toate produsele necesare pentru: sterilizare, colectarea laptelui şi hrănirea copilului. Vezi toate beneficiile

  Preț recomandat. Pentru reduceri și oferte speciale, descoperă ofertele mai jos: 641,00 LEI

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Sterilizează, colectează şi hrăneşte

Alăptarea devine uşoară

 • Începere naturală a hrănirii datorită formei de sân a tetinei mari

  Începere naturală a hrănirii datorită formei de sân a tetinei mari

  Tetina mare care imită forma mamelonului promovează o începere naturală a hrănirii similară cu alăptarea și facilitează combinarea alăptării cu hrănirea de la biberon.

 • Poziţie de pompare mai confortabilă datorită designului unic

  Poziţie de pompare mai confortabilă datorită designului unic

  Pompa pentru sân are un design unic, astfel încât laptele curge direct de la sân în biberon, chiar şi atunci când eşti aşezată drept. Aceasta înseamnă că poţi sta aşezată mai comod atunci când utilizezi pompa: nu este nevoie să te apleci înainte pentru a te asigura că tot laptele ajunge în biberon. O poziţie de şedere comodă şi o stare relaxată în timpul utilizării pompei ajută în mod natural colectarea mai uşoară a laptelui.

 • Pernă moale de masaj pentru o senzaţie de căldură

  Pernă moale de masaj pentru o senzaţie de căldură

  Perna noastră de masaj are o textură nouă catifelată care conferă o senzaţie de căldură pe piele pentru o stimulare comodă şi delicată a fluxului de lapte. În timpul pompării, aceasta simulează în mod delicat acţiunea de supt a copilului tău pentru o stimulare naturală şi o eficienţă clinică dovedită. Perna moale de masaj este creată pentru a se potrivi în mod confortabil pentru majoritatea mămicilor. O pernă mai mare este disponibilă separat, dacă este necesară (disponibilitatea poate varia în funcţie de ţară).

 • Adecvat pentru toate biberoanele cu gât îngust şi larg

  Adecvat pentru toate biberoanele cu gât îngust şi larg

  Sterilizatorul a fost conceput să fie compatibil atât cu biberoanele cu gâtul larg, cât şi cu cele cu gâtul îngust, precum şi cu diverse pompe de sân şi accesorii. Aceasta iţi oferă libertatea de a alege biberoanele şi accesoriile cele mai potrivite pentru copilul tău. La capacitate maximă poate steriliza şase biberoane Philips Avent de 11 oz/330 ml.

 • Dimensiune reglabilă

  Dimensiune reglabilă

  Mulţumită dimensiunii sale reglabile, acest sterilizator Philips Avent 3 în 1 se potriveşte perfect articolelor pe care doreşti să le sterilizezi şi ocupă puţin spaţiu în bucătărie. Funcţionalitatea 3 în 1 iţi oferă: 1) Configuraţie de dimensiuni mici pentru sterilizarea suzetelor 2) Configuraţie de dimensiune medie pentru sterilizarea pompelor de sân, farfuriilor pentru copii mici, cuţitelor şi furculiţelor 3) Configuraţie de dimensiuni mari pentru sterilizarea a până la 6 biberoane

 • Sterilizarea cu abur natural distruge 99,9% din germenii dăunători

  Sterilizarea cu abur natural distruge 99,9% din germenii dăunători

  Sterilizarea protejează copilul tău de bacteriile dăunătoare până când sistemul său imunitar devine suficient de puternic. Sterilizatoarele Philips Avent utilizează metoda din spitale a sterilizării cu abur, care este rapidă, uşoară şi eficientă, fără a se folosi substanţe chimice. Conţinutul rămâne steril până la 24 de ore în cazul în care nu este deschis capacul.

 • Petale unice pentru o tetină moale, flexibilă, fără aplatizare

  Petale unice pentru o tetină moale, flexibilă, fără aplatizare

  Petalele din interiorul tetinei sporesc delicateţea şi flexibilitatea fără aplatizarea tetinei. Bebeluşul tău se va bucura de o hrănire mai confortabilă şi mai satisfăcătoare.

Vezi toate Specificaţile
 • 0 % BPA, ca urmare a reglementării UE 10/2011

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa