MultiLife

  Încărcător baterii

  Încărcă bateriile complet în maxim 90 de ore

  Încărcaţi bateriile AA şi AAA pentru camera foto digitală în mai puţin de o sută de minute. Acest încărcător subţire este prevăzut cu un adaptor auto de 12 V, pentru a putea încărca două sau patru baterii simultan atunci când călătoriţi. 4 baterii de 2600 mAh incluse Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Încărcă bateriile complet în maxim 90 de ore

 • Conector auto de 12 V pentru încărcare în maşină

  Încărcătorul este dotat cu un adaptor special pentru bricheta maşinii dvs. Aceasta înseamnă că puteţi încărca baterii nu numai acasă, ci şi în maşină.

 • Design compact, fin şi elegant

  Designul compact, elegant şi exclusiv facilitează utilizarea încărcătorului în timpul călătoriilor pentru un plus de distracţie.

 • Încărcaţi baterii AA, AAA cu un singur încărcător

  Încărcătorul este conceput pentru baterii AA şi AAA.

 • Adaptorul CA/CC este pregătit pentru utilizare în întreaga lume

  Un adaptor CA/CC pentru tensiuni între 100 şi 240 V. Încărcătorul poate fi utilizat în întreaga lume dacă i se adaugă un convertor pentru ţara dorită.

 • Protejaţi-vă bateriile împotriva supraîncărcării

  Senzorul special detectează când bateriile sunt complet încărcate şi trece în modul de încărcare continuă pentru a le menţine complet încărcate şi pregătite pentru utilizare. Protecţia împotriva supraîncărcării prelungeşte viaţa bateriilor prevenind defecţiunile provocate de supraîncărcare.

 • Menţineţi bateriile pregătite pentru utilizare

  În timp, bateriile reîncărcabile se descarcă de la sine. Sistemul de încărcare continuă porneşte automat şi menţine bateriile încărcate şi pregătite pentru utilizare dacă acestea sunt păstrate în încărcătorul conectat la reţeaua de alimentare.

 • Sunt incluse baterii AA reîncărcabile, de 2600 mAh

  Energia uimitoare de 2600 mAh permite funcţionarea şi mai îndelungată a camerelor digitale şi a altor echipamente cu consum foarte mare de energie.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa