Lumea Precision Plus

  Sistem IPL de îndepărtare a părului

  Previne creşterea din nou a părului

  Sistemul de îndepărtare a părului Philips Lumea IPL este minunat pentru a preveni reapariţia părului pe faţă sau pe corp. Impulsurile delicate de lumină, aplicate cu regularitate, păstrează pielea netedă ca mătasea în fiecare zi. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Lumea Precision Plus Sistem IPL de îndepărtare a părului

Pentru utilizare pe corp şi faţă, 15 minute pentru tratarea gambelor, Durată de viaţă >100.000 impulsuri, Design fără fir SC2003/11 Caută produse similare

Previne creşterea din nou a părului

Îndepărtarea părului cu IPL: bucură-te de o piele netedă în fiecare zi

 • Piele catifelată în fiecare zi

  Piele catifelată în fiecare zi

  Philips Lumea aplică impulsuri delicate de lumină la rădăcina părului. În consecinţă, părul cade în mod natural, iar creşterea părului este inhibată. Repetarea regulată a acestui tratament vă va păstra pielea netedă în fiecare zi.

 • Eficient fără efort

  Eficient fără efort

  Studiile noastre clinice au arătat o reducere semnificativă a părului după doar patru tratamente efectuate o dată la două săptămâni având ca rezultat o piele catifelată fără păr. Pentru menţinerea acestor rezultate, ajunge să repeţi tratamentul la nevoie. Intervalul de timp dintre tratamente poate varia în funcţie de creşterea părului.

 • Adecvat pentru o largă varietate de tipuri de păr şi de piele

  Adecvat pentru o largă varietate de tipuri de păr şi de piele

  Philips Lumea are acţiune eficientă asupra părului blond închis (natural), şaten şi negru. Ca şi alte tratamente pe bază de lumină, Philips Lumea NU este eficient la părul roşcat, blond deschis sau alb/cenuşiu. Philips Lumea NU este adecvat nici pentru pielea foarte închisă la culoare.

 • Cinci setări reglabile de energie luminoasă

  Cinci setări reglabile de energie luminoasă

  Philips Lumea are cinci setări reglabile de energie luminoasă pentru a asigura tratamentul delicat, dar eficient. Utilizat corect, tratamentul IPL cu Philips Lumea este sigur şi delicat, putând fi utilizat chiar şi în zonele cu piele sensibilă şi în zonele sensibile ale corpului.

 • Sigur şi eficient chiar şi în zonele sensibile

  Sigur şi eficient chiar şi în zonele sensibile

  Utilizează cu încredere pentru a îndepărta părul de pe faţă (buza superioară, bărbie şi perciuni) şi de pe părţile corpului, inclusiv de pe picioare, zona axilară, zona inghinală, abdomen şi braţe.

 • Confort fără fir

  Confort fără fir

  Designul fără fir unic al Lumea este perfect pentru acces maxim şi utilizare uşoară.

 • Fără piese de schimb, fără costuri ascunse

  Fără piese de schimb, fără costuri ascunse

  Philips Lumea este o soluţie completă, gata de utilizare chiar din cutie. Mai important, nu necesită nicio lampă de schimb sau gel.

 • Accesoriu de precizie pentru tratarea sigură a feţei

  Accesoriu de precizie pentru tratarea sigură a feţei

  Accesoriul de precizie este echipat cu un filtru suplimentar integrat de lumină şi permite aplicarea sigură şi comodă pe buza superioară, bărbie şi perciuni. Se poate utiliza şi în alte zone sensibile ale corpului, cum ar fi zona axilară, zona inghinală şi zonele greu accesibile.

 • Accesoriu mai mare pentru corp pentru tratament rapid

  Accesoriu mai mare pentru corp pentru tratament rapid

  Accesoriul mai mare pentru corp permite tratarea pe zone mari, cum ar fi picioarele.

 • Modul Glisare şi Flash pentru aplicare comodă

  Modul Glisare şi Flash pentru aplicare comodă

  Modul principal de aplicare permite mişcarea de glisare pentru aplicare mai comodă şi continuă.

 • Adaptat pentru utilizare sigură în confortul casei tale

  Philips Lumea utilizează o tehnologie pe bază de lumină numită IPL (lumină intens pulsată), derivată din tehnologia utilizată în saloanele profesionale de frumuseţe. Philips a adaptat această tehnologie pentru utilizare sigură şi eficientă în confortul casei tale. Philips a colaborat cu dermatologi de marcă pentru a dezvolta sistemul nostru inovator de îndepărtare a părului. Timp de peste 10 ani am făcut cercetări de piaţă extensive pe segmentul consumatori în care am inclus peste 2000 de femei.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa