Lumea

  Sistem IPL de îndepărtare a părului

  Previne creşterea din nou a părului

  Sistemul de îndepărtare a părului Philips Lumea IPL este minunat pentru a preveni reapariţia părului pe tot corpul. Impulsurile delicate de lumină, aplicate cu regularitate, păstrează pielea netedă ca mătasea în fiecare zi. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Lumea Sistem IPL de îndepărtare a părului

Pentru utilizare numai pe corp, 15 minute pentru tratarea gambelor, Durată viaţă >100.000 impulsuri lumină, Design fără fir SC2001/01 Caută produse similare

Previne creşterea din nou a părului

Îndepărtarea părului cu IPL: bucură-te de o piele netedă în fiecare zi

 • Piele catifelată în fiecare zi

  Piele catifelată în fiecare zi

  Philips Lumea aplică impulsuri delicate de lumină la rădăcina părului. În consecinţă, părul cade în mod natural, iar creşterea părului este inhibată. Repetarea regulată a acestui tratament îţi va păstra pielea netedă în fiecare zi.

 • Eficient fără efort

  Eficient fără efort

  Studiile noastre clinice au arătat o reducere semnificativă a părului după două tratamente bisăptămânale, cu rezultate optime de reducere totală a părului după patru sau cinci tratamente bisăptămânale. Pentru a menţine aceste rezultate, pur şi simplu repetă tratamentul la fiecare patru, până la şase săptămâni. Perioada dintre tratamente poate varia în funcţie de creşterea părului.

 • Adaptat pentru utilizare sigură în confortul casei tale

  Adaptat pentru utilizare sigură în confortul casei tale

  Philips Lumea utilizează o tehnologie pe bază de lumină numită IPL (lumină intens pulsată), derivată din tehnologia utilizată în saloanele profesionale de frumuseţe. Philips a adaptat această tehnologie pentru utilizare sigură şi eficientă în confortul casei tale. Philips a colaborat cu dermatologi de marcă pentru a dezvolta sistemul nostru inovator de îndepărtare a părului. Timp de peste 10 ani am făcut cercetări de piaţă extensive pe segmentul consumatori în care am inclus peste 1.500 de voluntari.

 • Cinci setări reglabile de energie luminoasă

  Cinci setări reglabile de energie luminoasă

  Philips Lumea are cinci setări reglabile de energie luminoasă pentru a asigura tratamentul delicat, dar eficient. Utilizat corect, tratamentul IPL cu Philips Lumea este sigur şi delicat, putând fi utilizat chiar şi în zonele cu piele sensibilă şi în zonele sensibile ale corpului.

 • Confort fără fir

  Confort fără fir

  Designul unic fără fir Lumea este ideal pentru tratarea zonelor dorite, oricând doreşti.

 • Nu sunt necesare piese de schimb

  Nu sunt necesare piese de schimb

  Philips Lumea este o soluţie completă, gata de utilizare chiar din cutie. Mai important, nu necesită nicio lampă de schimb sau gel.

 • Zone de aplicare

  Zone de aplicare

  Utilizează cu încredere pentru a îndepărta părul din zonele corpului aflate sub linia gâtului: picioare, zona axială, zona inghinală, braţe şi abdomen.

 • Toate tipurile de păr şi piele

  Toate tipurile de păr şi piele

  Philips Lumea are acţiune eficientă asupra părului blond închis (natural), şaten şi negru. Ca şi alte tratamente pe bază de lumină, Philips Lumea NU este eficient la părul roşcat, blond deschis sau alb/cenuşiu. Philips Lumea NU este adecvat nici pentru pielea foarte închisă la culoare.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa