Lumea Comfort

  Sistem IPL de îndepărtare a părului

  Soluţie IPL compactă

  Sistemul de îndepărtare a părului Philips Lumea Comfort IPL este minunat pentru a preveni reapariţia părului pe faţă sau pe corp. Impulsurile delicate de lumină, aplicate cu regularitate, menţin pielea catifelată în fiecare zi. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Lumea Comfort Sistem IPL de îndepărtare a părului

Pentru utilizare pe corp şi faţă, 22 de minute pentru tratarea gambelor, Durată viaţă >100.000 imp. lumină, Design compact, cu fir SC1981/00 Caută produse similare

Soluţie IPL compactă

pentru prevenirea creşterii părului pentru piele catifelată

 • Piele catifelată în fiecare zi

  Piele catifelată în fiecare zi

  Philips Lumea aplică impulsuri delicate de lumină la rădăcina părului. În consecinţă, părul cade în mod natural, iar creşterea părului este inhibată. Repetarea regulată a acestui tratament îţi va păstra pielea netedă în fiecare zi.

 • Eficient fără efort

  Eficient fără efort

  Studiile noastre clinice au arătat o reducere semnificativă a părului după patru tratamente efectuate la 2 săpt. având ca rezultat o piele catifelată fără păr. Pentru menţinerea acestor rezultate, ajunge să repeţi tratamentul la nevoie. Intervalul de timp dintre tratamente poate varia în funcţie de creşterea părului. - Pentru a mări această imagine, apasă pe imaginea din galeria de imagini din partea de sus a acestei pagini

 • Adaptat pentru utilizare sigură în confortul casei tale

  Adaptat pentru utilizare sigură în confortul casei tale

  Philips Lumea Comfort utilizează o tehnologie inovatoare pe bază de lumină numită IPL (lumină intens pulsată), derivată din tehnologia utilizată în saloanele profesionale de frumuseţe. Philips a adaptat această tehnologie pentru utilizare eficientă în siguranţa şi confortul casei tale. Philips a colaborat cu experţi în îngrijirea pielii pentru a dezvolta această tehnologie. Timp de peste 10 ani, Philips a derulat cercetări de piaţă extensive pe segmentul consumatori cu privire la tehnologia IPL, în care a inclus peste 2000 de femei.

 • Adecvat pentru toate tipurile de păr şi piele

  Adecvat pentru toate tipurile de păr şi piele

  Philips Lumea Comfort are acţiune eficientă asupra părului blond închis (natural), şaten şi negru. Ca şi alte tratamente pe bază de lumină, Lumea Comfort NU este eficient pentru părul roşcat, blond deschis sau alb/cenuşiu. - Pentru a mări această imagine, apasă pe imaginea din galeria de imagini din partea de sus a acestei pagini

 • Sigur şi eficient chiar şi în zonele sensibile

  Sigur şi eficient chiar şi în zonele sensibile

  Utilizează cu încredere pentru a îndepărta părul de pe faţă (buza superioară, bărbie) şi de pe părţile corpului, inclusiv de pe picioare, zona axilară, zona inghinală, abdomen şi braţe.

 • Cinci setări reglabile de energie luminoasă

  Cinci setări reglabile de energie luminoasă

  Philips Lumea Comfort are cinci setări reglabile de energie luminoasă pentru a asigura tratamentul delicat, dar eficient. Utilizat corect, tratamentul IPL cu Philips Lumea este sigur şi delicat, putând fi utilizat chiar şi în zonele cu piele sensibilă şi în zonele sensibile ale corpului.

 • Senzor de culoare a pielii

  Senzor de culoare a pielii

  Senzorul unic de culoare a pielii măsoară nuanţa pielii tratate la începutul fiecărei şedinţe şi, ocazional, în timpul şedinţei. Dacă detectează o nuanţă de piele prea închisă pentru Lumea Comfort, acesta opreşte automat emiterea de impulsuri.

 • Modul Glisare şi Flash pentru aplicare comodă

  Modul Glisare şi Flash pentru aplicare comodă

  Lumea Comfort permite mişcarea de glisare pentru o aplicare mai comodă şi continuă.

 • Fără piese de schimb, fără costuri ascunse

  Fără piese de schimb, fără costuri ascunse

  Philips Lumea Comfort este o soluţie completă, gata de utilizare chiar din cutie. Mai important, nu necesită nicio lampă de schimb sau gel.

 • Cel mai mic şi mai uşor dispozitiv din gama Lumea

  Philips Lumea Comfort este cel mai mic şi mai uşor produs din gama Lumea. Este uşor de ţinut şi îţi permite să ajungi cu uşurinţă în toate zonele pe care doreşti să le tratezi.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa