boxă portabilă wireless

  boxă portabilă wireless

  Streaming de muzică wireless

  Boxe Philips SBT50/00 potrivite pentru stilul dvs. de viaţă! Sunet puternic acceptat de streaming de muzică wireless prin Bluetooth, o baterie reîncărcabilă încorporată pentru redare oriunde şi chiar un microfon încorporat pentru apeluri telefonice mâini libere. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

SoundShooter boxă portabilă wireless

Bluetooth®, Microfon încorporat pentru convorbiri, Baterie reîncărcabilă, 2W SBT50/00 Caută produse similare

Streaming de muzică wireless

Sunet puternic, dimensiune mică

 • Baterie reîncărcabilă integrată pentru redare de muzică oriunde

  Baterie reîncărcabilă integrată pentru redare de muzică oriunde

  Redaţi muzica la un volum ridicat - oricând, oriunde. Bateria reîncărcabilă încorporată vă permite să vă bucuraţi de muzica proprie fără bătaia de cap a cablurilor de alimentare încurcate şi căutarea incomodă a unei prize electrice. Bucuraţi-vă acum de muzică excepţională cu libertatea pe care v-o oferă portabilitatea.

 • Streaming de muzică wireless prin Bluetooth

  Streaming de muzică wireless prin Bluetooth

  Bluetooth este o tehnologie de comunicaţii wireless cu rază scurtă, stabilă şi eficientă energetic. Tehnologia permite conectarea uşoară wireless la alte dispozitive Bluetooth, pentru a putea asculta muzica preferată de pe orice smartphone, tabletă sau laptop, inclusiv de pe iPod sau iPhone cu un difuzor activat Bluetooth.

 • Funcţionează cu orice dispozitiv cu Bluetooth activat

  Funcţionează cu orice dispozitiv cu Bluetooth activat

  Bluetooth este o tehnologie de comunicaţii wireless cu rază scurtă, rezistentă şi eficientă din punct de vedere energetic. Tehnologia permite conectarea uşoară wireless la alte dispozitive Bluetooth, pentru a putea asculta muzica preferată de pe orice smartphone, tabletă sau chiar laptop, inclusiv iPod sau iPhone cu ajutorul unei boxe cu Bluetooth activat, cu uşurinţă.

 • Un singur cablu, atât pentru reîncărcare cât şi pentru redarea de muzică

  Un singur cablu, atât pentru reîncărcare cât şi pentru redarea de muzică

  Această boxă Philips dispune de un singur cablu, atât pentru reîncărcare, cât şi pentru redare de muzică prin intrarea auxiliară. Elimină păienjenişul de cabluri şi permite obţinerea unei calităţi excelente, fără compromisuri.

 • Redă până la 8 ore de muzică

  Redă până la 8 ore de muzică

  Bucuraţi-vă de până la 8 de ore de muzică la o singură încărcare.

 • Microfon încorporat, pentru apelurile telefonice mâini libere

  Graţie microfonului încorporat, această boxă funcţionează şi ca telefon cu difuzor. Atunci când este recepţionat un apel, muzica este întreruptă şi puteţi vorbi prin intermediul difuzorului. Organizaţi o întâlnire de afaceri. Sau apelaţi-vă prietenul de la o petrecere. În orice context, acesta va funcţiona perfect.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa